02 helmikuuta, 2013

Vauvojen tilkkutäkit

Samalla kun eilen valmistelin seuraavaa kirja-arvostelua, innostuin kuvaamaan Islalle ja Niksulle tekemäni "vauvatäkit". Näihin täkkeihin käytin vain ja ainoastaan retrokankaita, joita silloin metsästelin mm. huuto.netistä. Nämä on pinnasänkyihin sopivat ja kyllä nyt haikeena muistelen aikaa milloin nää oli käytössä. ♥ 

Pitäisi ehkä kirjoa näihin nimet ja vuosiluku, jos vaikka lapset innostuisivat säästämään omille vauvoilleen sitten hamassa tulevaisuudessa. Ja jos ei innostu, niin sitten pidän itse. :)


Yesterday when i was preparing my next book review i remembered these retro-fabric baby quilts i made for my darlings when they were babies. These were covering their cribs and feel sooo small now. I´m feeling pretty wistful now that i look at these..

Maybe i should embroider names and their birth years in these. My secret wish is that my kids will use these when they have their own babies. And if not, i´m gonna save them anyways. :)

7 kommenttia:

 1. Voih, kuin ne ovat ihanat! Niin ihanan värikkäät! Tuskin maltan odottaa, että kevät tulisi kohisten..niin tuli jotenkin kevät ja kesä noista mieleen.

  VastaaPoista
 2. Voi miten söpöt, ihanan lapsekkaita kuoseja olet löytänyt! Mulla on ollut koko ajan tarkoitus tehdä täkki meidän tytölle, kiire tulee kun kohta alkaa olemaan pinnasänkyily ohi!!

  VastaaPoista
 3. Mahtavat täkit! Kirjo ihmeessä nimet ja vuosiluvut. Tosi suloiset - huokaan ihastuksesta :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat! Kirjominen on hyvä idea. Menisikö vaikka seinällä vielä, kuin tauluna?
  Muistelot vaatteiden ja peittojen kanssa muitelot, on ihanan haikeita.

  VastaaPoista