09 helmikuuta, 2013

Kirjanjulkkarit ihanassa Mokossa

Tehotytöt Jonna ja Krista ovat saaneet uunituoreen 12xKOTI -kirjansa ulos ja eilen piipahdin lasten kanssa upeassa Mokossa kirjanjulkkareissa. Moko on kyllä aivan ihmeellinen paikka. Ei yhtään suomalainen. En ollut aiemmin käynytkään tässä Punavuoren Mokossa ja siellä hetken aikaa vietettyäni tuntui kuin olisin jossain toisessa maassa. Lumoava paikka. Sijaintinsa vuoksi mulla ei varmasti tule usein sinne mentyä, mikä on toisaalta hyvä, koska siellä on ihan liikaa pakko saada-kamaa. Mutta kannattaa mennä ihmettelemään, jos et ole aiemmin sinne eksynyt.

Kun vihdoin päästiin lumimyrskyn silmästä kotiin, tein lämpimiä leipiä ja jättimukillisen lattea ja luin koko kirjan läpi. Vaikka kodit ei ollut paria poikkeusta lukuunottamatta kovinkaan värikkäitä, oli ne kaikki kauniita ja Kristan tyyliin upeasti kuvattuja, mielelläänhän sitä kaunetta katselee. Erilaisen lisän kirjaan toi asiantuntijoiden näkemykset kodeista. Nyt länttään kuvat Mokon maailmasta tänne ja meen taas tekee sitä lattea ja katselemaan kirjaa uudestaan. 

Rentouttavaa viikonloppua kaikille! :)Supergirls Jonna and Krista have just got out their brand new book 12xKOTI (HOME) and i got invited to the publishing party of the book yesterday. The event took place at mesmerizing Moko market which is truly an amazing shop. I´ve never been there before since they have moved to this location and it felt like being in some different country. I almost forgot where i was after spending some time there. It took us almost two hours to get there so maybe fortunately for me, i won´t go there often. There´s way too much "gotta-have-that" stuff anyways so.. Better that way. But if you live in Helsinki or are coming to visit - and haven´t been there before, i really recommend you to go check this shop out. It is amazing!

When we finally travelled through the snow storm and got home i made us some warm sandwiches and a huge cup of latte for me and read the whole book through. The homes in this book aren´t colorful enough for my taste (except for maybe two) but they are all really beautiful and the pics are gorgeous (as always by Krista) and i do like to look at beautiful. A nice different touch was a consultants opinion about every home. Each home was reviewed by a different consultant who didn´t know what kind of people lives there.

Well, now i´m going to pour these pictures from the great Moko market here and go make myself another latte and look at the book again.

Have a relaxing weekend you all! :)

8 kommenttia:

 1. Voi moko on ihana :) Koskaan ei tiedä ihan että mitä sieltä löytää kun tuotteet on niin vaihtelevia. Ihania kuvia!

  VastaaPoista
 2. Tiedätkö pakko lisätä tähän vielä, että intialainen mieheni aina ihmettelee miksi nuo ihanat vanhat intialaiset kaapit ovat niin ihania? :')

  VastaaPoista
 3. Oli kyllä ihan paratiisi suorastaan. Ja tosi kummallinen kun siellä oli niin paljon kaikkea ihan erilaista ja se paikka oli niin valtavan iso. Aika hauska toi sun miehen juttu. Niinhän se varmaan menee. Siellä tavallista ja ehkä vähän rupustakin, täällä sitten huippuhaluttua. :D

  VastaaPoista
 4. :) Kivoja kuvia ja oon törmännyt juttuihin tosta kirjasta jo useemmassa paikassa, pitää päästä selailemaan itsekin jossakin vaiheessa. Rosan kommentti on hauska :)

  VastaaPoista
 5. Ihania tunnelmia olet kaapannut Mokosta käyntisi yhteydessä. En ole minäkään siellä vielä käynyt. Toivottavasti tuo kirja tulee kirjastoihinkin, niin pääsen selaamaan.

  VastaaPoista
 6. Moko on kyllä ihana, vaikkakin kallis paikka. Aina helsinginreissulla siellä on poikettava. Kauniita kuvia olet sieltä tallentanut.

  VastaaPoista
 7. ♥kyllä vaan: IHAN MAHTAVA paikka.Käytiin just viikko sitten, oon käynyt siellä silloin tällöin. Tytär sanoi, kun tultiin ulos; ihan kuin oltaisiin oltu ulkomailla :) juu, siellä tulee sellainen fiilis. Ajattelin laittaa joku päivä "mainospostauksen" myöskin blogiini. Sitä ei voi liikaa mainostaa ;) ♥ Sulla on niiiin kivat kuvat!

  VastaaPoista
 8. Moko on ihan parasta täällä kotikaupungissani <3 <3 <3 Joo, mun isä on sanonut että voi aivan hyvin vetää jotain kaappia vaikka autonperässä hetkisen, niin sitten siitä tulee samanlainen kun nuo vanhat kaapit :D

  VastaaPoista