13 helmikuuta, 2013

Keltainen kissa

Viime viikonloppuna kävimme pienen söpön poikasen 2-v synttäreillä ja lahjaksi tein tämän kissan, sekä kissalle kassin, jota vaikka voi sitten käyttää vaippa- tai lelukassina. Kissa on tehty pääosin Mikan vanhasta neulepaidasta ja kassin kangas on Ikeasta. Värittelin muutamia yksityiskohtia kassiin tekstiilitusseilla, jotta siihen tuli vähän eloa (harmi kun ei ollut kivempia värejä!). Pikkuinen tunnisti kisun heti unileluksi, kun sen kassista kaivoi. :)

Last weekend we celebrated a friends little 2-year old boy and i made this yellow cat for him. The cat of course had a bag that can be used for diapers or toys or what ever. The cat is mostly made of Mika´s old knitted shirt and the fabric for the bag is from Ikea. I colored some details of the bag with textile markers to liven it up a bit (too bad i didn´t have any juicy colors!). The little one decided this was a sleeping buddy the minute he pulled it out of the bag. :)

10 kommenttia:

 1. Ihana kisuliini! Ja toi kassi on tosi kiva. Tuolla lailla se kissa kulkee katevasti vaikka mummolaan. :)

  VastaaPoista
 2. Ihana idea ja kissa on niin söpö:) kivat kuvat!

  VastaaPoista
 3. Ihanat te kaikki ♥ Iloista Ystävänpäivää teidän perheelle!

  VastaaPoista
 4. Kissasi kasvot ovat ihanat ja niiden näkeminen ja kissan väri sinänsä sai minut tosi hyvälle tuulelle. Itse väkertelen nyt erinäisten pastellivärien kanssa. Löysin tänään kirjaston kokoelmista tuon Toteuta 82 ideaa moderniin kotiin - nyt se on mulle varattuna. Varasin myös Jonnan ja Kristan 12xkoti kirjan. Tuskin maltan odottaa niiden saamista.

  VastaaPoista
 5. Ihanan keväinen kisuli!

  VastaaPoista
 6. Kaunis kissa ja hauska pussi :)

  VastaaPoista
 7. Koti ja keittö jutun kautta eksyin tänne ja MIKÄ ihana paikka täältä löytyikään. Ihana blogi ja sen mahtava, uskomattoman taitava emäntä. You are truly gifted! Tulen taas uudestaan nautiskelemaan :)

  VastaaPoista
 8. Ai vitsiläinen mikä ihana kissa. :)

  VastaaPoista