01 helmikuuta, 2013

Kangaskori puupalikoille

Meillä on lapset olleet taas kuumeessa ja kotihoidossa. Yhtenä iltana Niila kertoi, että haluaisi vaihtaa sänkynsä paikkaa. No mä tietty innostuin sitten muuttamaan koko lastenhuoneen järjestyksen ja samalla sain myös pidennettyä Islan sängyn, mikä onkin ollut to-do listalla siitä saakka, kun tytöllä ekan kerran hipaisi varpaat kaltereita.

Siinä järkkäillessä sitten tuli taas huomatuksi, että jouluna palikkamäärältään kasvanut juna-/autorata pursuili joka korista rumasti ulos. Ompelin sitten niille palasille tänään oman kangaskorin. Nyt kelpaa taas pikkuautojen köllötellä rauhassa omassa korissaan. ;)

Muut kuvat on vaan satunnaisia perjantai-räpsyjä..

Arvontaan tulikin huima määrä osallistujia. Viikonlopun aikana raapustan nimet lappusille ja laitan onnettaret hommiin.

My kids have been at home with flu and fever again. One evening Niila told me he wanted to move his bed to some other place in the kids room. I - of course - got excited about that idea and changed the order of the entire room. At the same time it was the perfect place to lengthen Isla´s bed. That´s been on my to-do list ever since her tiny toes brushed the bars of the bed for the first time.

And there when i was re-organizing the room i once agin got annoyed with the wooden train/car track pieces that were overflowing from every basket. Today i sewed a fabric basket for those pieces and now both me and the little cars are happy that they all have their own places. ;)

Other pics are just random friday snaps..

13 kommenttia:

 1. Tosi kivalta näyttää kori. Onko siinä joku vahvikekangas?

  VastaaPoista
 2. Värikkäitä perjantai-räpsyjä! Täälläkin korkattiin AB-tölkki :)
  Niin ja sitä on pitänyt kysymäni, että käytätkö lisäsalamaa vai onko teillä vaan niin ihanan valoisaa kuvaamiseenkin :)?

  VastaaPoista
 3. Ihana kori. Munkin pitaisi varkata pari tuommosta. Ne on tuolla TO DO listalla. Ja tuo kuva tuosta tyyny ja peittolajasta on niin karkki.

  VastaaPoista
 4. Henni: Kiitti! Joo laitoin koko koriin tukikangasta kauttaaltaan niin pysyy paremmin ryhdissä. Toi kangas on myös paksumpaa sisustuskangasta.

  Peppi: Ollaanko siellä muutenkin AB-hulluja? Täällä ollaan. Jopa mä oon innostunut pelaa sitä, vaikka jotenkin inhoon niitä lintuja. :D Mä en käytä salamaa yleensä ollenkaan. Meillä on aika valoisaa, mutta käsittelen toki kuvia monesti auki, eli ei nyt ihan suoraan noin valoisia tule. ;)

  Ina: Kiitos! Ne onkin aika käteviä, kannattaa käyttää vähän paksumpaa kangasta ja tukea se, niin koreista tulee ryhdikkäämpiä. :)

  VastaaPoista
 5. hei, mikä ihana kori! Oliko sinulla siihen mitään kaavaa? Haaveilen itsekin tekeväni tuollaisen, mutta ilman hyviä ohjeita ei kyllä tule mitään.

  VastaaPoista
 6. ihana kori ja aivan mielettömän ihanat kuvat, valoa ja värejä!!!

  VastaaPoista
 7. Iiiihaania ilokuvia jälleen!:)

  VastaaPoista
 8. Mahtava kori, ja taas niin IHANIA kuvia!

  VastaaPoista
 9. Onpa taas aivan ihania kuvia! Korikin on syötävän söpö!

  VastaaPoista
 10. Oi että mä nautin tästä sinun värimaailmasta :)! ihania kuvia ja ihania töitä!

  VastaaPoista
 11. Riikka: Mulla ei ollut koriin mitään kaavaa ja jouduinkin vähän leikkelemään pohjaympyrää muutamaan otteeseen, jotta sen sai istutettua reunukseen, mutta netistä voisi hyvinkin löytyä näihin ohjeita..

  kewa, Peurankello, Mun tekemä, Anselmi: Kiitos!! Ootte ihania! :)

  Taija: Kiitos kauniista sanoistasi. Ihana kuulla! :)

  VastaaPoista
 12. UUUH ihana! :) Kuvat on kanssa aivan omaa luokkaansa. Supernamusia!

  VastaaPoista
 13. Ihana näköistä! ja ihan super ihana kori, saako kysyä mistä tuo kangas on? Oon metsästänyt harlekiini kangasta mutten löydä millään! :)

  VastaaPoista