18 helmikuuta, 2013

Tarvetta tossuille?

Nyt kun olen taas saanut vähän hamstrattua kankaita, voisin tehdä muutaman tossuparin tilauksesta. Joten jos haluat itsellesi, äidille, ystävälle tai pienelle tyttöselle (koot 24-28 ja Huom! Lasten tossuissa EI ole liukuesteitä pohjassa!) kotitossut, laita mulle viesti sähköpostiin.

Aikuisille valittavana alla näkyvät kaksi mallia, lasten tossuja ainoastaan remmimallilla. Perustossut maksavat 22 e ja remmitossut 27 e. Postikulut 1 e lisätään hintaan.

Ilmoittelen täällä kun raja tilauksissa tulee vastaan. :)
Now that i´ve stocked some more fabrics i´m ready to do a few slippers again. If you want to order a pair, please send me email. For adults there are two models, a basic pair costs 22 euros and strapped version is 27 euros. Shipping will be added to the price. For little girlies i do only those strapped ones (sizes 24-28) and NOTE that there is no non-slip on the bottoms!

I will inform here when i´ve taken all the orders. :)

3 kommenttia:

  1. Nämä sinun tekemäsi tossut on niin niin ihastuttavia. Tällä hetkellä minulla ei itsellä ole tossuille tarvetta, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Saat todennäköisesti lukuisia tilauksia.

    VastaaPoista
  2. Pitäisköhän omalle äidille tilata äitienpäiväksi... :) Mitäs ne aikuisten tossut kustantaa? :)

    VastaaPoista