18 maaliskuuta, 2011

Tunnustus

Sain blogihistoriani ensimmäisen tunnustuksen Aulilta, jolla on tärkeä paikka mun ajatuksissa. Se on ehkä hassua.. En tunne Aulia ollenkaan, muuta kuin täällä blogimaailmassa, mutta Auli oli ensimmäinen "ulkopuolinen" vierailija joka jätti kommentin mun blogiin. Siitä tuli jännä fiilis kun tajusi että muutkin kuin tutut käy täällä katselemassa. Eli siis, kiitos Auli sulle kun täällä jaksat käydä ja kommentoida ja tästä tunnustuksesta myöskin. Kiitos myös samalla kaikille muillekin jotka tänne on merkkinsä jättäneet! Kommentteja on aina mukava lukea. :)


"The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle, jotka mielestään sen ansaitsevat."

1. Milloin aloitit blogisi?
- Joulukuun lopussa, 28.12.2010 tarkalleen (piti ihan käydä lunttaamassa oma eka teksti). :)

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
- Pääasiassa laitan tänne käsitöitäni. Siinä sivussa myös kotielämää, askartelua ja puuhastelua lasten kanssa. Varmasti hypin sivuraiteille säännöllisin väliajoin. Kauniita kuvia ja linkkejä taitavien ja mielenkiintoisten ihmisten maailmoihin.

3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
- Hömm.. En tiedä. En tiedä tekeekö mikään? Mulla on oma tyylini jonka mukaan toimin ja minkänäköiseksi blogini muodostuu. Olen vaan hirmuisen iloinen jos joku täällä tykkää käydä ja tykkää mun jutuista. :)

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
- Mika oikeastaan vaikutti siihen aika paljon, kun jankutti aina että mun pitäisi perustaa blogi mihin voisin laittaa tekeleitäni esille. Että sitten ne olisi jossain tallessa... Kai tää odotti oikeaa hetkeään, todellista innostumista. Ja veihän se mut heti mukanaan. :)

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
- En mitään mihin voin vaikuttaa. Haluisin toki uuden kameran, että saisin parempia kuvia. Ottaisin mielelläni myös upean valoisan talon jonka oisin sisustanut ihanasti ja se ois täynnä upeita kuvauspaikkoja ja taustoja. :D 

Tän jakaminen eteenpäin tuntuu vähän haasteelliselta, koska ensinnäkään en oo vielä tutustunut niin moneen blogiin kuin haluisin, toisekseen varmasti lähes kaikki upeat blogit on omansa jo saaneet.. Itsestäänselviä ihailun kohteita mulle on kaikki blogit jotka olen omaani linkittänyt. Laitan siis tähän nyt sellaisia blogeja jotka ei jo joka toisen bloggaajan linkeistä löydy (tai jos löytyy niin sitten olen huolimaton ;) ja joissa persoona blogin takana tuntuu mulle aidolta.

Jaanalle Jadetyyliin  ihan ekaks ja syy on seuraava: Jaana, ystäväni ja vanha työkaverini on ottanut ohjat omiin käsiinsä ja perustanut oman yrityksen, mikä on mun mielestä oikein ihailtavaa ja erittäin rohkeaa. Sen lisäksi Jaana on ihmisenä niin ihana, lämmin, hauska ja ehkäpä iättömin tyyppi ketä oon koskaan tavannut, että tää vois olla "gorgeous person" - tunnustus paremminkin. 

Rocking Skidille joka on mulle ihan uusi tuttavuus. Siksi koska kyseisessä blogissa on selkeästi oma tyylinsä ja tekijänsä asenne tulee siellä jotenkin mukavasti esille.

Kukkarukkanen -blogiin koska siellä on mukavan letkeä ote ja tykkään näpertelijöistä jotka tekee vähän sitä sun tätä. 

Dressed to grow blogiin jonne eksyin oman arvontani kautta. Selkeä ja silmille mukava blogi.

Delfialle jonka blogiin löysin myös oman arvontani kautta. Sopivan rento ote ja taas sitä näpertelyn meininkiä mistä tykkään. 

Haluan vielä mainita seuraavat pari blogia jotka ei (vielä) löydy mun linkkilistalta ja jotka on saaneet varmasti jo tuhat tunnustusta, mutta näissä vierailen säännöllisesti ja ihailen niiden upeutta: Suklaamarenki ja Niinan unelmia. Erityiskiitos myös Annelle joka oli mun ensimmäinen virallinen lukija. Mun ei varmaan pitäis tehdä tällaista kun en osaa lopettaa.. :)

Huh.. Olipa urakka. 

2 kommenttia:

  1. Kiitoksia Nova kauniista sanoistasi <3 Itse oot vielä ihanampi :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos vaan, tänne on aina ilo poiketa. Minusta on kivoja myös semmoiset blogit missä on ompelutöitäkin. Neuleblogeja on paljon enemmän: sinun ompelutyösi inspiroivat minua kun työssäni pitäisi aina olla jotain kivoja ideoita pikkutöiksi. Sulla on niin raikas ja nuorekas ote, että uppoaa tämmöseen vanhaan tätiin!

    VastaaPoista