13 maaliskuuta, 2011

Tähti trikoosetit pojille

Sainpahan vielä kummipojankin asun valmiiksi. Jihuu! Maanantaina postiin, ja sitten enää keskeneräisenä kasa tyynyliinoja. Aina ilmeisesti jotain keskeneräistä pitää jossain lojua. Nytkin ajattelin seuraavaksi ommella Islalle mekon, ennen kuin käyn tyynyliinojen kimppuun (ehkä jotain muutakin).

Oli kyllä hyvä että tein aina ensin Niksun vaatteen ja sitten perässä Lukalle. Selkeästi huomasi miten jälki oli paljon parempaa seuraavassa vaatteessa. Ja eihän sitä nyt lahjaksi ihan sutta kehtaisi. :)

Pahoittelut rumista kuvista. Tänään ei taas onnaa.

I did finish my godsons outfit as well, so yippee for that! Now i only have a pile of pillowcases that need to be sewed. Apparently i always must have something unfinished laying around the house. But before i start with the pc:s, i´m planning on making a dress for Isla (and maybe something else as well). ;)

Btw, i´m glad i made these pants and shirt always forst for Niila, and then Luka. Since the second one in both cases turned out much better. It wouldn´t be very kind to give a mess for a gift. :)

Sorry about the ugly pictures. Today is not a good picday.

2 kommenttia:

  1. Moi! Ja kiitos kommentistasi blogissani. Kivat kuteet ja tuo tähtijuttu varsinkin. Nyt tuntuu, että on liikaa valoa välillä, aurinkoa ja lunta yhdessä, sitä ei kestä silmät, eikä kamera, ainakaan mun.

    VastaaPoista
  2. Moikka ja eipä kestä. :) Joo toi aurinko on kyllä välillä vähän haastava kuvaustilanteissa. Ainaskin mun rämäpokkarilla..

    VastaaPoista