07 maaliskuuta, 2011

Kaappi ja sieninauha

Isla on ollut nyt kuumeessa ja molemmat nuhaisia ja yskäisiä, joten ollaan taas palattu askartelun pariin nyt, kun oon saanut keittiönpöydänkin taas raivattua. Eilen syntyi tällainen sienirimpsu.Kids have been sick with flu now so we have been crafting together again, now that i finally finished with the kitchen and cleared the table. Yesterday we made this mushroom pennant.

Niinhän siinä sitten kävi, että maali loppui kesken vitriinikaappia maalatessa. Se jäi nyt sit ilman ovia, mutta ei se taida meitä haitata. Ja voihan sitä sit ostaa lisää maalia ja hoitaa homma loppuun jos tää avoimuus alkaa kyllästyttään (ja ehkäpä noi kattilat tuolta lähtee jonnekin piiloon). :)

                                                JÄLKEEN / AFTER


                                                 ENNEN / BEFORE


I didn´t have enough paint to finish the doors of this cabinet, so this is how it turned out. Fortunately i can always go to a hardware store nearby and buy more paint if i later on want the doors back (maybe i´ll hide the kettles somewhere else though). :)

2 kommenttia:

  1. Hineo ilman oviakin :) juuri suunittelin että voisi omasta keittiöstä ottaa yläkaapit vallan pois :) vaihtelua halvalla :)

    VastaaPoista
  2. Moikka Marina ja kiitos! Joo sillä tavalla saa kyllä helposti vaihtelua ilmeeseen. :)

    VastaaPoista