09 maaliskuuta, 2011

Liisa ihmemaassa

Tänään olikin mukava aamupäivä kun Mika oli lasten kanssa ja mä sain ommella kolmisen tuntia "rauhassa" (lapset kuitenkin kotona..). :) Sain tehtyä yhdet tilaustossut ja sen lisäksi Islalle juhlalaukun. Keväällä on paljon synttäreitä tiedossa joten tälle oli tilausta.

Kankaan oon aikanaan tilannut Japanista. Ihana satumainen Liisa ihmemaassa, jämäkkä ja juuri sopiva tähän tarkoitukseen. Printattu kaksipuoleisesti joten erilliselle vuorellekaan ei ollut tarvetta. Sain viime viikolla myös ison kasan herrrrkullisia nappeja joita pääsin nyt käyttämään. :)

Kangasta jäi vielä vähäsen yli ja siitä voisi riittää juuri pussukkaan tai pariin.Today i had a couple of hours to sew and i made this Alice in wonderland - partybag for Isla. Now that spring is coming there will be lots of birthdays so this will come in place. I have ordered this cute fabric from Japan about a year ago. This was really good for making a bag, sturdy and printed in both sides, so lining wasn´t necessary. Those delicious buttons came to me last week so i was excited to get to use them. :)

6 kommenttia:

 1. No johan on söötti kassi! Kankaasta tuli mieleen ensi silmäisyllä ne vanhat Disney mikki hiiri sarjikset. Tarkemmin katsottuna ei siellä vanhoja mikkejä olekaan : )

  VastaaPoista
 2. Kiitos Anne. :) Tajuun ehkä mitä tarkoitat kun nopeesti vilaisten katson kuvia. :D

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana ja Lapseni nimi Liisa. Myytkö näitä kasseja?

  Haluaisin kovasti.

  Riikka

  ps. ryhdyn lukijaksesi, niin ihani juttuja sulla!

  VastaaPoista
 4. Moikka Riikka ja tervetuloa! Kiva kun liityit lukijaksi! :) Tarkoituksena olisi tehdä myyntiin lasten (ja aikuistenkin) kasseja kunhan vain saisin ajan riittämään. Mutta siis jossain vaiheessa joo. Tätä kangasta mulla vaan valitettavasti ei enää oo tarpeeksi, enkä oo missään nähnyt myytävänkään. :(

  VastaaPoista
 5. Wow, this is an amazing bag... I love the colors, the design of Alice, the ribbon on top... simply pretty!
  Have a nice week,
  love Maaike

  VastaaPoista
 6. Thank you Maaike! You have a nice week as well. :)

  VastaaPoista