05 maaliskuuta, 2011

Näin mä remppaan..

Pari päivää on nyt kulunut keittiön kimpussa. Kaikki pöytätasot tursuaa edelleen ja iso kasa lasitavaraa odottaa että saisin maalattua vitriinikaapin loppuun. Mulla on jo kauan ollut haaveissa maalata meidän keittiö jollain vaalealla vihreällä, mutta työn suuruuden takia oon jatkanut lykkäämistä, kunnes nyt sitten tartuin toimeen. Ekat kaksi päivää menikin sitten järkytyksestä toipuessa. Päivänvalossa väri näytti kauniilta, mutta illan tullen muuttui aika kammoksi. Eilen sitten kävin ostamassa keittiöön uuden lampun joka pelasti tilanteen ja taidan sittenkin ihan tykätä uudesta siitä, väristä. Värikästä on..

Nappasin sit huvin vuoksi vähän muitakin kuvia jutuista joita oon mm. tehnyt viimeisen vuoden sisällä. Ja joo, photoshopattu on, välillä vähän vinkkeliinkin. Mun rakas vanha pokkarinrämä kun ei enää tätänykyä tuota kovinkaan nättejä kuvia.

Ensin uudesta väristä pari. Muumitaulun väkersin eilen illalla kun isot kehykset oli lojuneet aikansa nurkissa.

After a long period of thinking of doing it - i finally got on with it and painted our kitchen green. At first i was kind of shocked, but i´m starting to like it. Especially when the daylight hits it. A big pile of glassware is waiting in our tables for me to finish painting this cabinet. I can´t really get any decent photos with my dear old pocket camera anymore, but bare with me. :)

I´ll add some other pics as well of some of the stuff i´ve made in our home this last year.

                        

                      


Lastenhuoneeseen löysin pöydän roskalavalta ja maalasin sen valkoiseksi. Seinälokerikko taas oli vitosen kirppislöytö, ruskea alkujaan mutta sai sekin valkoisen värin ylleen. Siellä asustelee sulassa sovussa vanhat ja uudemmat aarteet. Oven päällä komeilee Islan taideteos.

The table at the kids room is a dumpster-found which i painted white. I don´t know the english word for this thing i found at the flee market for five euros and also painted it white. Old and new treasures live there happily together. On top of the door is Islas artwork.

Ihanan turkoosipohjaisen Kulkue-kankaan pelastin 3,5 vuotta sitten poistomyynnistä puoleen hintaan. Varsinainen löytö! Se on koristanut meidän kotia jo parisen vuotta, mutta laitan nyt samaan syssyyn siitäkin kuvan. Saa nähdä kyllästynkö tähän koskaan.

I found this fabulous turquoise Marimekko fabric (Kulkue)  at sale 50% off about 3,5 years ago. This has been decorating our wall for over two years now, but i just don´t seem to get bored with it. This i love.


Makkari on myös saanut uudenväriset seinät ja olkkari yhden. 

Our bedroom has also got new color to its walls. In living room i painted only one wall.Ja loppuviimeks nämä cd-hyllyt. Löysin huuto.netistä vitosen kappalehintaan. Värinä oli peruskoivu, joten maalasin nämäkin valkoiseksi ja laitoin Mikan poraamaan ne kaikki toisiinsa kiinni niin niistä muodostui kiva lokerikko.

These cd/dvd shelves i found through huuto.net only five euros per shelf. They were birchbrown so i painted them white and asked Mika to but them tightly next to each other so they form this fun "lokerikko" (again, i don´t know the english word for this, sorry). 


2 kommenttia:

  1. Mä muuten kans hypistelin tänään tuota kulkue-kangasta mutten malttanut ostaa, kun en keksinyt sille paikkaa. Kun ei oo enää lapsiakaan kotona. Voisin kuvitella, että mun lapsille kelpais heidän koteihinsa. Teillä on ihanan valoista, ja kivoja värejä!

    VastaaPoista
  2. Se on aivan ihana kangas mutta samalla aika hallitseva. Jos sille ei löydy täydellistä paikkaa niin ymmärrän että jää hyllyyn. Meillä on tosiaan ihanan valoisaa. Mä oon aina tykännyt ihan hulluna väreistä, mutta viime aikoina janonnut valkoista kiihtyvään tahtiin. Silti vaikka valkoinen on niin ihana, en näytä oikein pääsevän "värikkyydestäni" mihinkään. :) Onneks maaleilla on helppo leikkiä sit kun alkaa vanha kyllästyttämään.

    VastaaPoista