23 maaliskuuta, 2011

Ruusuinen jättikassi

Multa itseltäni on jo pitkään puuttunut sellainen iso kevyt kassi johon saa paljon mahtumaan ja tarvittaessa sen voi ottaa vaikka pienempään kassiin mukaan shoppailureissulle. Eilen päätin sellaisen tehdä. Tää kangas on mun mielestä hirmu söpöä, mutta ehkä vähän liian söpöä mun olalle kulkemaan, joten laitan tämänkin nyt kuitenkin pieneen puotiini odottamaan sopivampaa omistajaa. Onneksi tätä ihanaa kangasta jäi vielä niin runsaasti, että voin käyttää sitä pöytäliinana sitten kun vahakankaat ei ole enää pakollisia (lue: kun lapset osaa syödä kauniisti pöydässä ;). Kunhan pysyn nahoissani enkä tee siitä Islalle jotain hepenettä.. Ja sitten pitää tehdä itselle uusi kassi.

Kassi on siis todella reilu, king size. Sisällä vuoressa tasku johon saa lompakon, puhelimen ym. pienet tavarat joita olisi pohjan uumenista tuskallista etsiä. Loistava kassi ottaa mukaan vaikka kirppikselle, ei ainakaan tila lopu kesken jos löytöjä tekee enemmänkin. ;)

Muutama kuva tähän, Taitomaasta löytyy vielä pari lisää.

 


I have missing a king size bag that´s light to carry for a long time and yesterday i decided to make one. I love this fabric but as i thought of my wardrobe, i realized that this is a bit too romantic for my style. So this will end up at my little shop. Fortunately i still have enough of this fabric to use it as a tablecloth (when it´s possible to use something else than vinyl fabrics there). If i can keep my hands of of making something sweet for Isla.. ;)

So i guess i´ll have to do something less romantic for myself..4 kommenttia:

 1. Isot kassit on mukavia. Kun voi ottaa mukaan vähän ylimääräistäkin, varmuuden vuoksi.

  Ruusukankaat on ikisuosikkejani. Mulla on pitkään ollut mieltymys keltaisiin ruusuihin vaalealla pohjalla. Mistähän löytäis...

  VastaaPoista
 2. Luminen! Onpa kiva kuulla susta! Omalla kohdalla ainakin tuntuu menevän vähän niin, että aina kun etsii jotain tietynlaista kangasta niin sitä ei meinaa mistään löytyä. Sitten joskus kun sen unohtaa se saattaa tulla eteen.

  Eurakankaasta voi hyvällä tuurilla löytyä, sitten tietty kirppikset ja Etsy on myös hyviä paikkoja etsiä. Pidän silmät auki ja vinkkaan jos tulee eteen. :)

  VastaaPoista
 3. Kerran yksi blogiystävä sanoi minulle, että ei nyt varsinaisesti tarkoittanut, että minun tarvitsisi ottaa virkahattua päähän kun kehuin hänen työtään. No, kun nyt kässäope olen niin pitää kyllä kehua tätäkin, sinulla on kyllä ompelun taidot hallussa kun vuorikin on niin oikeaoppisen siististi ommeltu,että ei voi valittaa ;)! Kangas on ihanaa. Itsellenikin olisi intoa ommella, mutta ennen sitä pitäisi siivota työhuone, joka on ihan ompelua varten tehty mutta niin "ylibuukattu", ettei sinne mahdu ompelemaan...

  VastaaPoista
 4. Kiitos Auli! Pidän kommenttiasi arvossa. Voin vaan kuvitella miten mullakin työhuone aika nopeasti menisi tukkoon, mutta ehkäpä kevät tuo uutta siivouspuhtia ja saat sen taiottua vapaaksi. :)

  VastaaPoista