28 heinäkuuta, 2013

Toivelahja

Eräänä iltana kun lapset oli käymässä nukkumaan, tuli Niilalle suru, kun siskolla on sängyn päällä katos ja hänellä ei. Kävin sitten Ikeassa katsomassa taas katoksia lasten sängyn päälle, mutta jotenkin ei vaan kolahtanut vaihtoehdot siellä. Ajattelin sitten yrittää tehdä sellaisen itse ja ajoittaa sen synttäreihin.

Päällystin tukevan oksan kieputtamalla sen ympärille eri värisiä lankoja, sitten kiinnitin oksan sänkyyn ja viritin päälle harsomaisen kankaan. Tulihan siitä vähän kotikutoinen, mutta pääasia, että mun muru on nyt tyytyväinen eikä koe epäreiluutta. :)
Pitää vielä miettiä kiinnitystä uudestaan, jotta saan siitä tukevamman..

Postausta nyt pukkaa, älkää ihmetelkö. Yritän saada mahdollisimman paljon rästejä ulos, kun työt alkaa huomenna. Sitten ei taas niin paljoa ehdi päivitellä.

Oon tänään ommellutkin. Jos suinkin jaksan, niin näytän nekin vielä tänään.

Muistakaahan osallistua arvontaan! Vielä muutama päivä aikaa. :)
One evening when the kids were going to sleep, Niila became sad because he doesn´t have a canopy over his bed and Isla does. So i went to Ikea trying to find one but for some reason i just didn´t feel the options they had. So i decided to try and make one myself.
I took a steady branch and covered it with different colors of yarn. Then i tied it to his bed and placed a light fabric on it. It does look really home made.. but so it is. Main thing is that my little boy became so so happy and doesn´t feel treated unfair. ;)
Still have to figure a better way how to tie it so it doesn´t wobble..

If you´re wondering about the post rush i´m sending, it´s all because my work starts tomorrow and i have so many things to show you. It´ll settle down starting tomorrow since i most likely don´t have the time to post so often anymore.

Remember my giveaway! Still couple of days left. :)

3 kommenttia:

  1. Ihanan simppeli idea ja värikäs toteutus! Varmasti ilahduttaa - taidan itsekin kokeilla. Sinulle on pieni tunnustus blogissani ... ;o)

    VastaaPoista
  2. Hei aivan ihana katos ja voi vitsi miten ihana lasten unisieppari :)!!

    VastaaPoista