04 heinäkuuta, 2013

Retrokankaita ja mehujäätelöä

Ihanan puistoilupäivän jälkeen oli vielä ihanampaa eksyä matkan varrella olevaan Fidaan, josta löytyi muutama kiva retrokangas (+ruusumuumi tyynyliina tosi halvalla) ja kori, joilla kantaa ne kotiin. Olinkin etsinyt koria, jota voisin kannella lähimaastoon eväsretkillä ja tuoda (ehkä) palstalta satoa kotiin. Tai ainakin torilta, ne ei ole ihan niin multaisia.. Löytyi sieltä yksi Arabian vanha lautanenkin taas.. hih.

Hassua, että oon asunut Helsingissä koko ikäni ja viimeiset kuusi vuotta ollut äiti, silti en ole koskaan ennen käynyt asukaspuisto Linjassa, 2. Linjalla. Ihan superkiva ja iso puisto, jossa lapset viihtyi tuntikaupalla. Iso matala uima-allas ja kaikkea kiinnostavaa. Suosittelen käymään, jos on joltain muultakin jäänyt kokematta. :)

Mun aivot raksuttaa nyt. Tekee mieli tehdä jotain kotiin. Katsotaan onnistunko, nimittäin jostain kumman syystä nyt lomalla lapset ei anna mun tehdä mitään omaa, enkä sit oo viitsinytkään, mutta pakko mun on kohta saada ommella. Hulluksihan tässä tulee muuten!

Ostin muuten maaliakin seiniä varten. Kaikki seisoo paikallaan ja odottaa.. Mutta nautin tästä lomasta niin paljon, enemmän kuin naismuistiin.
After a fine and long day at the park it was the best surprise (for me) to stroll across Fida where i found some pretty retro fabrics and a basket where to carry them home. I did found one old Arabia plate too.. again (love them so, i can´t help myself). I´ve been searching for a basket this sort to carry picnic stuff and veggies from the plot and market. What a good day! ;)

My brains are ticking so hard. I haven´t been sewing for too many days now, for some reason during this summer vacation my kids won´t let me do anything (my own) but go places and do stuff with them. I´m starting to go crazy (not that i don´t enjoy every day, i just NEED to craft already!). Maybe i´ll shut the computer down this evening after they fall asleep and dig my sewing machine up..

However, i am thoroughly enjoying this vacation. Every day we sleep late, eat at our balcony (or outside) and spend slow time + adventure together. So relaxing, so fun. All i need is some crafting time. ;)

6 kommenttia:

 1. Ihania kangas löytöjä! Väriterapiaa :)

  VastaaPoista
 2. noi kankaat, jotka ostit, ovat niin niin sun näköisiä. Tuskin maltan odottaa mitä ihanuuksia niistä loidit. Se sun kännykkäpussukka, jonka ostin, on herättänyt aina hilpeyttä. Poikani totesi, 'ettei toi kyllä näytä yhtään 55v kännykkäsuojalta' ... hih hih. Eihän se toki olekaan yhtään mun tyylinen, mutta tykkään niin käyttää sitä ja soivan puhelimen etsiminen sen syövereistä saa aina hymyn mun huulille! Ai niin, pieni tuotekehittelyn paikka: pallonapin olet kiinnittänyt niin lähelle kangasta, ettei kumppari pysy ollenkaan kiinni - mutta vähän tuunasin sitä (toivottavasti et pahastu Nova). Ihania lomapäiviä sulle. Mulla alkaa kahden viikon loma huomisen työpäivän jälkeen! jee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saas nähdä. :) Voi hitsi että se nappi oli sellainen. Mun omassa se kyl on pysynyt ihan hyvin se lenksu, mutta tajuun kyllä sen vaaran, kun nehän oli oikeastaan helmiä, eikä oikeita nappeja.. Mutta hyvä jos sait tuunattua sen paremmaksi, ja pahoittelut että jouduit sen tekemään! En tietenkään pahastu! Hyvä kun kerroit! :)

   Rentouttavaa lomaa!!

   Poista
 3. Upeita kankaita olet löytänyt - leppoisia lomapäiviä teille! Kyllä sitä varmasti vielä ehtii ompelemaankin ... ;o)

  VastaaPoista
 4. Kauniita kankaita! Hyvää loman jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 5. IHANA nappikangas! Mulla on kommentointipakkomielle päällä kun en oo käyny pitkää aikaan lukemassa yhtäkään blogia :D

  VastaaPoista