10 heinäkuuta, 2013

Kenkäkaapin tuunaus

Tässä raikastusvimmassani olin jo heittämässä meidän vanhan ja ruman kenkäkaapin roskiin, kunnes ajattelin katsoa miltä se näyttää jos vedän siihen seinämaalia päälle. Tiedän kyllä, että huonekalumaalit on erikseen, mutta mä oon monesti maalannut seinämaalilla ja hyvin on pysynyt ja käyttöä kestänyt. :)

Joskus vuosia sitten ostamani ihanat nupit siirsin enemmän kuin mielelläni uuteen valkoiseen versioon ja kokeiltuani mustien koukkujen maalausta ensin akryyliväreillä, turhauduin tuhraamiseen ja päätin kokeilla kynsilakkaa. Se toimi paremmin. Mustat koukut ovat siis saaneet erivärisiä kynsilakkoja päälleen. En tiedä kestävyydestä, mutta jos nyt pinta siitä vähän ropisee, niin ei se niin nokonuukaa ole.

Kyllä me nyt sitten pidetäänkin kenkäkaappimme. :)

 Sadepäivän puuhaksi väsäsin lapsille pienet tehtävävihkot, joita molemmat onkin tyytyväisinä täytelleet. Kirjainten ja numeroiden, sekä sanojen harjoittelua ja väritystehtäviä. Nopeeta, helppoa ja halpaa!
In this nesting craziness i was throwing our ugly shoe cabinet to garbage but yesterday morning i got the idea to try and paint it white with the leftover wall paint i´ve used for the kitchen. I was more than happy to add those pretty knobs i´ve bought from Indiska years ago and the black hooks i "painted" with nail polish. :)

So i changed my mind. I´m not gonna throw it away anymore.

For a rainy day i made my kids these small leaflets with different chores to do. They´ve filled them up happily. Practiced letters and numbers, words and colored pictures. Quick, simple and cheap!

4 kommenttia:

 1. Olihan taas kauniita kuvia monen postauksen verran :)
  Tämä taas vahvistaa sen, että maalisutia kannattaa näyttää lähes kaikelle, ennenkuin meinaa pois heittää. Lipastosta tuli ihanan iloinen uusilla vetimillä ja maalilla!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Peppi! :) Joo, oon täysin samaa mieltä. Siitä tuli kyllä tosi kiva. Jopa mieskin sanoi, että tää eteinenhän näyttää nyt ihan erilaiselta, paljon valoisammalta. Yleensä tuo ei juuri noteeraa.. ;)

  VastaaPoista
 3. Mistä toi maatuska naulakko on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maatuska-naulakko oli muistaakseni jostain ihan peruskaupasta, tyyliin Prismasta. Siitä on kyllä jo aikaa, kun sen oon ostanut, niin en ihan satavarmana muista.

   Poista