08 heinäkuuta, 2013

Hertan mekko

Isla meni tänään Hertta-ystävänsä synttäreille ja mä pääsin pitkästä aikaa tekemään mekon viemisiksi. Viime päivinä oon vaan maalannut seiniä ja vaihdellut vähän järjestystäkin, lähinnä keittiössä. Kummallinen pesänrakennus käynnissä, vaikka ei oo vauvaakaan tulossa!

No mutta, asiaan.. Mekosta tuli aika kiva mun mielestä. Vähän erilainen. Oisin applikoinut helmaan jotain, mutta aika loppui kesken. Lähtökaavana toimi Mekkotehtaan Amalia, jota suurensin 134 cm saakka. Isla halusi kovasti poseerata mekon vieressä ja kysyin, että haluaako itsekin jonkun mekon. Vastaus oli se odotettu, m-mm. Eli e-een. Hu-ooh.
Isla is at her friends birthday (again) and needed a gift so i sewed her friend this dress. Long time no dress-sewing. ;)
These last days i´ve been painting our walls and reorganizing our kitchen mainly. I´ve got some weird nesting thing going on, and i´m not even pregnant!

Well, to the point. I think this dress is pretty cute. A little different. I wanted to do an applique on the hem but my time run out (as usual). Isla insisted on posing next to the dress and i asked her if she wanted me to do one for her. Na-aah.. As i expected.

4 kommenttia:

 1. Ihana mekko ja kaunis Isla!

  Hih, mulle on muutama huokaillut, että haluaisi pienen tytön, jonka tukkaa letitttää ja jolle ommella mekkoja. Eipä niitä väkisin tehdä: letitykset jää meillä haaveeksi, vaikka mekot toistaiseksi vielä kelpaavat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jasmiina! :) Toi onkin aika hauska juttu, vielä kun mä sen oon ikäänkuin koko ajan tiennyt, olinhan itse juuri se tyttö, joka heitti hameet ja mekot nurkkaan ja pukeutui aina verkkareihin ja lenkkareihin äidin harmiksi. Silti ärsyttää, lähinnä ainoastaan sen takia, kun haluisin niin tehdä niitä mekkoja Islalle, ja ne sopisi sille niin hyvin. Mutta ei voi mitään. Äitiinsä kai tuo on tullut. ;D

   Poista