12 heinäkuuta, 2013

Puuhastelua

Tänään hurautettiin taas pyörällä K-rautaan, josta lähti mukaan pari ilmoitustaulua (niitä rumia ruskeita mitä oli jokaisella omassa lapsuudessa) ja pari akryyliväripurkkia. Siinä ei kauaa mennyt, kun sutaisin maalit reunoihin ja tungin ilmoitustaulun kokoisesta kangaspalasta reunat sinne puukarmin ja korkkitaulun väliin. Saatiin se sotkuinen naruviritys pois ja lapset voi kiinnitellä omia juttujaan tauluihin.

Aloitin tänään myös ompeluprojektin. Siitä lisää myöhemmin. :)

Rentouttavaa viikonloppua!
Today we cycled to hardware store (AGAIN!. I bought two cork boards and some acrylic paint. At home i brushed the paint on in no time and cut two pieces of fabric, about the size of the board and then just squeezed and pushed the leftover fabric from the edges between the wooden frame and the cork board. I´m happy we got rid of the messy yarn with all the pictures and drawings hanging. Now both kids can pin what they want in their own boards.

I also started a sewing project today. I´ll show you that later. :)

Have a laid back weekend!

21 kommenttia:

 1. Tulipa söpöt ilmoitustaulut lapsillesi. Mun pitäis kyllä tehdä sama juttu omaan ompelunurkkaukseeni kotona :-) Kiitos inspiksestä - jälleen kerran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ole hyvä vain! Tää onkin helppo ja nopee projekti, joten hommiin vaan! :)

   Poista
 2. Aivan ihania!! Itse olen miettinyt, saisiko jostain pelkkää korkkilevyä?! Siitä voisi koittaa veistää sitten haluamansa muotoisen ilmotaulun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekin ois aika kiva idea. Varmasti jostain saa. Kannattaa K-raudastakin kysyä jos sellainen on lähellä. Meillä se on ainakin niin massiivinen paikka, ettei sieltä hullukaan löydä etsimäänsä jos ei kysy.

   Poista
 3. Tosi hienoja! Voitko tulla tännekin tekemään noita ihania juttujas!?!?!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joo, voin! Anna sit mulle se ihana sänky palkkioks! :D

   Poista
 4. Ihanat, kettu voisi muuttaa vaikka heti meille :)

  VastaaPoista
 5. olenkin miettinyt ilmoitustaulua, mutta kun seiniin ei saa tehdä reikiä.

  VastaaPoista
 6. Oi miten ihania! Juuri sivuutin tuollaisen korkkitaulun kirpparilla ja mietin hetken, otanko tuunaukseen. en ottanut...

  Mulla on jotenkin touhuvimma hukassa. Ehkäpä se löytyy, kun katselen kuviasi. Sulla se on selvästi kylässä... =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneksi näitä löytää vaikka yhden missaisikin. :) Mullakin oli se hukassa aika pitkään. Nyt on alkanut hiljalleen palautua ja nimenomaan touhuvimma, ompeluvimma on vieläkin vähän laimea. Mutta toisaalta kun ulkona on niin ihanat ilmat ja lomakin loppuu parin viikon päästä, niin ei vaan pysty stressaamaan. Ehtii sitä sitten tekemään kun se palo taas syttyy. :)

   Poista
  2. Minä olen myös todennut, että loma on loma, ja puuhata ehtii sitten, kun vimma iskee. Kyllä se sitten joskus taas iskee! Juuri sovittiin kässäkamujen kanssa "betonitreffejä"! =)

   ps. Kyllä taitaa seuraava korkkitaulu lähteä mukaan kirppikseltä...

   Poista
 7. Ihanat! Täytyy pistää idea mieleen!

  VastaaPoista
 8. Voi miten mahtava idea! Mäkin haluan! :D

  VastaaPoista
 9. Hieno idea, ihan erilainen kun se korkkilevy, se tulee heti niin suttusen näköiseksikin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä en tiedä miten hyvin kestää aikaa, mutta äkkiäkös sitä sitten tekee uuden jos nää ihan huonoksi käytössä menee. :)

   Poista
 10. Tosi hienot ilmoitustaulut, tekee kyllä heti mieli itsekin tehdä!

  VastaaPoista