01 heinäkuuta, 2013

Astiahullu

Suunnilleen viikko sitten (muistaakseni, loma on vienyt ajantajun) oli meidän viereisellä mökkialueella taas joka kesä toistuvat myyjäiset, joissa mökkiläiset myyvät tarpeettomia tavaroitaan ja taimia + kasvimaan satoa. Mä satuin sinne lasten kanssa jo siinä vaiheessa kun pöytiä vielä pystytettiin ja teinkin aika kivoja löytöjä.

Varsin tarpeettomiahan uudet astiat meille on, mutta kun kerran myynnissä oli Arabian vanhoja astioita ja muitakin söpöjä retroastioita, en vaan voinut jättää niitä sinne. En mitenkään! Pienillä rahoilla lähti kaikki mukaan, ainoastaan kaapit (ja Mika) huutaa taas tuskaa. :D

Kukkamukit ja asetit, sekä tarjottimen ostin enemmänkin lapsille. Saavat pitää omia keksikutsujaan hienoilla astioilla. :)About a week ago i went to the annual summer flea market they keep at the garden cottage area, right beside our plot. I was about the first shopper there this year and made some nice findings. We really do not need ANY new cups and dishes, but since these were old Arabia and other retro stuff - i just had to!

The lady sold them really cheap, only our closets (and Mika) are screaming because of these new pretties that i somehow managed to stuff in again. :D

The flower cups and plates + that chinese (?) tray i bought for the kids to use at their own tea parties. :)

11 kommenttia:

 1. Aivan ihania! :) Kylla olisin minakin napannut.

  VastaaPoista
 2. Nuo turkoosit lautaset on IHANAT!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania astioita, täällä myös yksi astia hullu ja varsinkin vanhat astiat on niin ihania, meillä oli eilen synttärikattauksessa vanhoja eripari kuppeja ja tuli tosi kiva kesäinen kattaus, jotkut kupit ovat mummuni vanhoja ei mitään arabiaa, mutta vanhoja kuitenkin ja niin kauniita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa ihanalta! Mä myös tykkään ihan hulluna siitä, että yhdistellään eriparisia astioita kattauksessa. Just cool. :)

   Poista
 4. Saman sortin hullu taidan olla minäkin :) Tuollaiset myyjäiset ovatkin varmaan ihanat. Hienoja löytöjä! Tosi soma tuo pieni tarjotin.

  VastaaPoista
 5. No kyllähän tuollaiset pitää pelastaa. Minä kovetin sydämeni lauantaina megakirppiksellä ja päätin ostaa vain tarpeeseen. Arvaa olenko pari päivää harmitellut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kääk... Musta ei varmaan ois tollaiseen itsekuriin. :)

   Poista
 6. Nuo on ykllä mahtavia löytöjä! Kannatti ostaa, ehdottomasti!

  VastaaPoista
 7. Oon aivan ytimiä myöden katkeran kateellinen noista keltaisista kupeista! Äh. Pöh. T. Pirjo

  VastaaPoista