28 heinäkuuta, 2013

Kesän paras päivä

Fiilistelykuvia lintsiltä. Nyt kun siellä on muuttunut rannekkeiden hinnoittelu, ei kyllä tule mentyä enempää kuin sen yhden kerran kesässä, mutta etenkin lapsille se on niin tärkeä paikka ja tietysti koko kesän kohokohta, niin onhan sinne edes yhden kerran päästävä.

Karusellin kauneus aina mykistää mut. Mä voisin mieluusti tuijotella sitä sillä välin, kun hurjapäät ravaa laitteissa. Karusellin äärellä tulee jostain syystä parhaiten omat lintsin muistot lapsuudesta mieleen.

Pictures from our trip to amusement park Linnanmäki. Probably the best day of the summer - at least if you ask the kids. ;)

I think the carousel is the most beautiful thing in the whole place. I wouldn´t mind staring at that while the wild heads are running through the machines. It also reminds me the most of my own childhood memories of Linnanmäki.

2 kommenttia:

  1. oi mikä riemunpäivä on ollut lapsilla varmasti <3

    VastaaPoista
  2. Myöhästyneet synttärionnittelut vielä nelivuotiaalle!! Lintsi sopii hyvin synttärien jälkimaininkeihin :)
    Täällä odotettaan kovasti loppuviikkoa - meillä olis edessä silloin kesän "paras päivä" :D Ja minuu melkein hirvittää, kun mies ei lähde mukaan niin saattaa joutua itsekin pyöritykseen...

    VastaaPoista