02 huhtikuuta, 2015

Kangasvalinnat on tehty! - ja yrityspäivitystä..

Blogissa on ollut hiljaista, mutta muualla ei. Olen ollut remppaamassa tulevaa työhuone/myymälää nyt isolla kädellä Sannan (Verhoomotehdas, jää mun kanssa jakamaan tilan) ja Astan (Tuoligalleria, vetäytyy vauvahommiin joksikin aikaa) kanssa. Ollaan saatu vaihdettua tapetit, maalattua tapetoimattomat seinät ja ovi, vaihdettua lattiaan muovimatto jne.. Suunnitelmissa on pitää nyt tulevana lauantaina jo ovi auki, vaikka tila ei ihan täydessä terässä vielä olekaan. Virallisesti siis aloitan siellä vasta 1.5., mutta todennäköisesti tuun jo aikaisemminkin olemaan siellä hommissa ja ainakin tuotteita vien sinne jo myyntiin.
Hitsi kun piti ottaa kamera tänään mukaan ja räpsiä vähän kuvia, mutta en muistanut. Jospa sitten lauantaina. :)

Uusi verkkokauppa on auki, TÄÄLLÄ. Tuotteita en ole ehtinyt sinne vielä juuri lisätä, mutta se on nyt huhtikuun alun tehtävälistalla. Tällä hetkellä maksutapana toimii edelleen Paypal, mutta Suomen sisällä voit maksaa myös suoraan verkkopankista, kun viestittelet mulle ensin. Kaikkiin tuotteisiin on lisätty ja tullaan lisäämään alvit ja maksua varten tulen lähettämään ostoksista laskun (jos siis et maksa Paypalin kautta). Toukokuusta lähtien tulee mun varasto myös olemaan Mäkelänkadulla, joten kaupasta voi suoraankin tulla ostamaan käteisellä, tai kortilla.

Sitten niihin kankaisiin... Kuten aiemmin mainitsin, oli Liberty of London mun ykkösvalinta, mutta sen kanssa menetin jo toivoni, kun pari kuukautta lähettelin sinne tiuhaan viestejä ilman mitään vastausta. Juuri kun selvitin jo toimitusta toisesta maasta, sainkin viestin Englannista! Jihuu! Tulossa siis on Liberty art kankaita! Ihania värejä, kuoseja, pieniä kukkia ja isompiakin. Ei ollut kuulkaa helppo valita siitä valikoimasta vaan 20 kuosia tähän ekaan satsiin. Libertyn kankaat on todella laadukasta puuvillaa ja suurin osa printeistä on maalattuja kuoseja. Muutamia digiprinttejäkin löytyy, mutta mulle niitä ei ole nyt tulossa. Koska Libertyn kankaat on hieman arvokkaampia, ei alkupääomani (eli laina) riittänyt nyt kuin kahteenkymmeneen kuosiin, mutta toivottavasti kanssakässäilijäni on näistä yhtä innoissaan kuin minäkin ja saan myynnin myötä tarjolle enemmänkin kuosivalikoimaa tulevaisuudessa. Nyt vaan täällä jännään peukut pystyssä, että toimitus tulee perille ehjänä ja kuten sovittu!

Leppoisaa pääsiäistä kamut! 


My blog has been sleeping but i haven´t. I´ve been busy renovating my future workspace/shop. So far we have changed the wallpapers and painted the rest, changed the floor and dragged new furniture in. Still bit more to do but hopefully this Saturday we are able to keep the door open and get some products there for sale. Officially i will be starting there May 1st but most likely i´ll be there sooner - more or less and some of my products will be there earlier too.

My new web shop is open ➙ HERE. Not much of anything there now. Adding products there will be on my high priority list for April.

And as you may have figured out by looking at the photo above, i got Liberty of London fabrics for retail. Yay!! It seemed impossible to reach anyone there but it doesn´t matter anymore. Now i have chosen 20 gorgeous prints that will be available at my web shop and at my actual shop in May (if everything goes as it should, thumbs up!). I´m so excited!!!

I´ll try and remember to take my camera with me this Saturday and snap some photos for you from the renewed shop. :)

Happy Easter my friends! 

27 kommenttia:

  1. Voi ihanuus noita kankaita!!! Isot onnittelut tuosta yhteistyöstä!
    Mukavaa pääsiäistä ja työniloa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nonna ja samoin sinne! Oon kyllä innoissani! Kunhan ne nyt jo saapuis sieltä!! :)

      Poista
  2. Ihan sikamaisen suloisia nuo kankaatjuuri tuollaista mmintunvihreää kukkakuosia olen etsiskellyt lastenhuoneeseen <3

    VastaaPoista
  3. Oi ihanuus! Ihania kankaita ja käsityösi ovat aina todella upeita:)

    VastaaPoista
  4. Ihania kankaita! Aivan mahtavia värejä ja kuoseja ♥ Onneksi sait ne valikoimiisi!

    Iloista pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on todella ihania. En malta oottaa että saan ne jo käsiini. :)
      Iloista ja värikästä pääsiäistä myös sulle!

      Poista
  5. Ihania kankaita.. Olen juuri löytäny ne kuosit ja mietin jo et mistä niitä sais. Toivotaan ettei ole kovin suolainen hinta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on kyllä ihania. Tällä hetkellä niitä saa vaan ulkomailta tilaamalla, mutta pian myös multa. :)

      Poista
  6. Nuo Liberty kankaat on kyllä aivan älyttömän herkullisia!

    VastaaPoista
  7. Sä olet huippu!! Ihan mahtava uutinen, JIPPIJAPPIJEE!!!!!! Onnea!

    VastaaPoista
  8. Suloisia kukkakankaita. Onnittelut valinnoista ja kaikesta ahkeroinnista. Käynpä kurkkaamassa verkkokaupassasi :-) Ihanaa Pääsiäisen aikaa, vaikka sinulla tuota puuhaa riittää. Meidän poppoo mökkeilee koko Pääsiäisen, mutta kässähommat on mukana täälläkin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riitta. ♥ Verkkokauppa on tosiaan vielä aika tyhjä..
      Rauhaisaa mökkeilyä ja hyvä että otit kässät mukaan. :)

      Poista
  9. jes mätilaan heti kukkakangasrtasulta!!!

    VastaaPoista
  10. Onnea uuteen elämänvaiheeseen. x

    VastaaPoista
  11. Todella ihanat kankaat! Onnittelut uusista liiketiloista ja unelmien toteutumisesta! Saako kankaita myös ostaa sinulta metritavarana vai käytätkö niitä tuotteiden tekemiseen? Ihania kässätöitä blogissasi, tosi inspiroivia :) Pääsiäisenjatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ihania, ja kiitos. :)
      Saa ostaa metritavarana, ja toivottavasti ostetaankin! :D Käytän myös omiin käsitöihin niitä kyllä.
      Kiitos ihanista sanoistasi! ♥

      Poista
  12. Oih ja voih... Mä kyllä sekoan noista kankaista! Onnea ja tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mäkin Auli! Sekosin jo, ja sekoan uudestaan kun ne tulee. :D
      Kiitos! ♥

      Poista
  13. Jes! Onnea yhteistyöstä Libertyn kanssa. Rrrrakastan niitä kankaita!

    VastaaPoista
  14. Kuinka siistiä!!! En edes osannut enää toivoa, että tää onnistuisi, ihana ylläri! <3 Oon varma, että oot valinnut herkkuja sieltä :)

    VastaaPoista