19 huhtikuuta, 2015

Liberty -pikkulaukut lisätty kauppaan!

Nyt on lisätty KAUPPAAN pieni erä huolella ja rakkaudella valmistettuja pikkulaukkuja Libertyn kankaasta yhdistäen siihen keinonahkaa. Oon miettinyt paljon tuotteistamista ja vaikka haluankin säilyttää oikeuden tehdä mistä ikinä kankaasta mitä ikinä tuotteita, niin kehittelen muutaman vakiotuotteen, joita tulen valmistamaan sekä varastoon, että tilauksesta. Tässä on yksi niistä tuotteista. Vakiotuotteissa tulee aina olemaan Libertyn kankaita, sillä koen sen aika leimallisesti tätä nykyä olevan mun juttu (i wonder why..). ;)

Itse oon näihin ihan ihastunut, toivottavasti tekin! Edellisestä postauksesta jäi mainitsematta, mutta jos joku ei vielä ole niin tutustunut mun tuotteisiin ja on vaikka uusi lukija, niin kaikki kaupastani löytyvät tuotteet sisältävät ALV:n.

Ensi viikolla päästään toivottavasti (kunhan saan Mikan suostuteltua) porailemaan hyllyjä Mäkelänkadun työhuone-myymälään. Aika alkaa käymään vähiin ja nyt keskityn tuotevaraston tekemiseen kaikella energialla (+ kankaiden leikkaamiseen ja pariin tilaustyöhön).
Kohtahan ne on taas mun vapputytön synttäritkin edessä. Eipä oo ainakaan tekemisen puute täällä. :)


These Liberty clutches are now available at MY SHOP. I have mixed them up with faux leather and i love them. Cute and elegant at the same time. :)

6 kommenttia:

 1. Kävin kirjakaupassa selaamassa kirjaa ja se on kyllä varmasti saatava. Ompelen kyllä mielelläni helppoja juttuja, mutta kaikki sellaiset vetoketju ja näpinläpihommat on muistuteltava mieleen hiljalleen, onneksi on auttavia tätikäsiä ja varmaan jotain videoitakin netissä. Onnittelut myös ihanasta kaupastasi, olen jo pitkään haaveillut, että ostaisin serkulleni, joka on myös hyvä ystäväni sellaiset tekemäsi tossut. Onneksi hänen syntymäpäiväänsä on vielä aikaa, joten voin rauhassa miettiä minkä väriset ne voisivat olla. Teetkö tossujakin tilauksesta?

  VastaaPoista
 2. Nämä ovat tyylikkäitä! Tykkään.

  VastaaPoista
 3. Näyttää hyvältä! Nuo helmiäskoristeet vetoketjuissa on kauniit ja kankaat on myös niin raikkaita ja kauniita.

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniita ovat ja niin siisti työnjälki :) Hyvä idea yhdistää keinonahkaa kukkakankaaseen, toimii! Ja kivat vetoketjutkin :)

  VastaaPoista