11 huhtikuuta, 2015

Ideoita ompeluun!

Kuten aiemmin lupasin, tässä vähän ideoita maailmalta, mitä kaikkea kivaa Libertyn kankaista on ommeltu. :)

Itse haaveilen tekeväni Islalle mekon tosta Hampton Wedding Natural -kankaasta (kuvassa tyttö altaalla aurinkohattu päässä). Itellenikin ehkä.. sinisestä..? Ihana!

Aiempaan postaukseen jo korjasinkin, mutta mainitsen vielä tässäkin, että uudessa kaupassa Paypalin kanssa oli ollut ongelmia, ne on nyt korjattu ja pitäisi toimia normaalisti. Myös pankki/luottokortilla voi maksaa, sekä laskulla (sähköpostitilaus)!

Korjasin myös postikuluja, eli nyt jos tilaat useampaa kangasta, ei jokaisesta räpsähdä se 1,70 e, vaan nousevat maltillisemmin. Jos maksat yli yhden euron liikaa, palautan ylimenneen pk:n osuuden sinulle. Kaikista kangasostoksista maksat max. 3 e postareita, vaikka tilaisit monta metriä! 3 metriä mahtuu 1,70 e kuoreen. :)


Aurinkoa viikonloppuun! 


Kuvat lainattu näistä (sekalaisesti, sori). Pari kuvaa Pinterestistä ilman lähdettä. / All the sources i could find (all mixed up, sorry):
 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17

What people have made of Liberty of London -fabrics.

TO MY STORE

3 kommenttia:

  1. Ihania ! Kaikki ! Pitää varmaan ottaa oma saumuri ja ompelukone esille, kun tällä tavalla inspiroit meikäläistä virkkaajaakin :-) Jospa vaikka samalla tulisi lyhennetyksi miehen parit housut ja paidanhihatkin ja vihdoin ommella tyyynynpäälliset pellavasta ja viirinauha tilkuista ja ja ja Tänään oli ihana päivä. Postaan parhaillaan pihakuvia puutarhastamme :-)

    VastaaPoista
  2. Ompas herkkuja! Ihan kauhean vaikeaa olisi valita lempparia :) Iloista viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. On kyllä hienoja! 1,5 m ommeltu tänään kaapissa olevia kankaita, että eikös se selvästikin tarkoittais, että lisää sais tilata ;D Ei puututa siihen, että sieltä löytyy kyllä vielä ihan reippaanlaisesti kangasta. Mut nää on kyllä niin herkkuja ja noi paidat pisti kyllä inspiroimaan. Mekot tulee kukkapuuvillasta aina ensin mieleen, mutta paidat pääsee kyllä käytännöllisyyden nimissä useammin käyttöön varsinkin, kun ei ole tytärtä, jolle ommella suloisia mekkoja.

    VastaaPoista