12 huhtikuuta, 2015

Tulossa

Tein tänään koekappaleen kesää ajatellen. Haluan tehdä myyntiin myös pienen vaatemalliston tytöille Libertyn kankaista kesäksi. Kyseessä siis on todellakin pieni mallisto ja koska kaavoitustaitoni on todella ruosteessa, on se todennäköisesti myös suppea. 

Hameesta tuli omasta mielestäni kyllä söpö ja Islakin tykkäsi siitä. Onko kokotoiveita mallistoa ajatellen? Itse ajattelin 98-128 cm (ehkä jopa kapeampi skaala, vähän isommille tytöille?), mutta siihen pystyy vielä vaikuttamaan - ja tietysti voin tehdä myös tilauksesta kokoja mitä ei valmiista vaatteista löydy, lapsille kuitenkin. Aikuisten kaavoja en tässä vaiheessa ala edes yrittämään. Ja kohtahan se Mekkotehtaankin aikuisten mekkokirja ilmestyy, niin siellä on varmasti ihania valmiita naisten mekkokaavoja itse kullekin. :)


I am making a little collection for girls for the summer. It will be a narrow one since my pattern designing skills are very rusty. I will use only Liberty fabrics for the small line and thought of the sizes between 98 cm to 128 cm. This can still be influenced and i can also make smaller/bigger as custom work. For kids. 

Here´s a peek of the first skirt. Me and my girl like it. Hope someone else does too! :)

5 kommenttia:

 1. Itse joudun aina etsiskelemään kivoja ja vilpoisia hamosia ja mekkoja 130-150cm likoille.Sen kokoisille tyrkytetään minusta liian aikuismaisia vaatteita varsinkin kun likat itse tykkäävät kukkakuoseista ja iloisista väreistä...

  VastaaPoista
 2. Komppaan Mamma A.:ta. Tosin meidän isot mekkoilijat on nykyisin jo tuotakin isompia :) Kaunis kangas!

  VastaaPoista
 3. Täällä ois kanssa yks joka haluaa tuommoisen koossa 128cm ! :)

  VastaaPoista
 4. Teetkö vielä tossuja joita on ollut joskus kaupan, ostaisin mielelläni tytölleni ovat olleet niin kauniita ? 😊
  Hameenkin haluaisin koossa 116cm, ihania kankaita !

  VastaaPoista
 5. Tyttöni huudahti, että "ihanat värit, mä haluun tuon hameen" :D!!! Eli mielellää haluttaisiin hame koossa 120 :)

  VastaaPoista