17 huhtikuuta, 2015

Mekkotehdas aikuisille - Kirjanjulkkarit

Tänään kävin juhlistamassa kolmen upean naisen aikaansaannosta yhden heistä kotona. Mekkotehdas aikuisille -kirja on tullut melkoisen uunituoreena juuri painosta ja aika herkku näyttää tämäkin olevan!

Muistan vielä kun olin ekan kirjan julkkareissa. En silloin tuntenut kovinkaan hyvin Kirsiä tai Sunnaa, oikeastaan ollenkaan. Kristan ja Niinan taisin nähdä ensimmäistä kertaa silloin. Tuolloin otin Islan mukaan omaksi kamuksi - ja turvaksi, kun en varsinaisesti tuntenut sieltä ketään, jos en vaikka osaisikaan olla.

Tänään oli ihan eri. Kirsin kotona oli helppo olla. Mentiin Niinan kanssa yhdessä, ollaan lähennytty aika paljon, ja ollaanhan me aika paljon yhteisiä juttujakin tässä jo touhuttu. Krista oli tehnyt multa ostamastaan Libertyn Mitsi -kankaasta ihanan mekon uuden kirjan kaavalla. Siinä on kyllä nainen, josta todella hehkuu kauneus sisältäpäin. Kirsin koti oli kaunis ja Sunnan lapset aivan hurmaavia. Tarjoilut maistui. Ihmisiä tuli ja meni, mä ja Niina viihdyttiin siinä skumppa-/karkkipöydän läheisyydessä loppuun saakka ennenkuin lähdettiin pyörillä kotiin. Ihana ilta.

Viikonlopun aikana lähtee täällä käyntiin tämän uuden kirjan arvonta, eikä siinä vielä kaikki. Tulossa on myös kirja-arvostelu ja lisäksi meillä on Kirsin ja Sunnan kanssa aika messevä yhteisarvonta tulossa teille vähän myöhemmin myös! Pysykää siis kuulolla! ;)
Three beautiful and talented ladies celebrated their new book today that was just published. The party was at Kirsi´s home and the mood was happy, warm and cosy. Me and Niina sat beside the bubbly/candy table till the very end and enjoyed our time thoroughly.

This new book is looking really good and i´m excited to get sewing those dresses!

19 kommenttia:

 1. Mitä kokoja tässä kirjassa on? Mihin asti siis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elsa mekkokoot on 46 kokoon saakka! Aika hyvin siis. :)

   Poista
  2. Vain kaksi kokoa liian pieniä mulle siis :D toki mallista riippuen voi mennä nytkin, mut vähän epäilen!

   Poista
 2. Toi mekko libertyn kankaasta on kyllä tosi viehättävä. Me oltiin vauvan kanssa siellä julkkareilla myös. Eli vähän samoin kun sulla kun olit ekaa kertaa. Nyt mä en tuntenut juuri ketään, mutta tunnelma oli tosi lämmin ja ystävällinen. Laittelen omaan blogiin vielä tänään juttua julkkareista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, tosi kaunis mekko ja ihana Kristan päällä. Kiva blogi sulla! Kävin katsomassa ja jään seurailemaan. Muistan sut sieltä kyllä, kun vaihdettiin pikaisesti pari sanaa. :) Sun vauvelia en siinä hässäkässä tainnut nähdäkään, höh.

   Poista
  2. Huomasinkin että olit liittynyt lukijaksi, tervetuloa :)

   Poista
 3. Ehdottomasti ihanaa....edellinen kirja oli herkullinen ja kun on teini kotona (lue- ei mekkoja) niin odotan innolla jos vaikka ehkä itselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kyllä, mäkin oon huono tekee itelleni, mut nyt pitää kokeilla! :)

   Poista
 4. Ihanat kuvat, kauniit mekot ja kauniit naiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli aika kaunista kaikki. Harmi kun et päässyt!! :(

   Poista
 5. kuvat täynnä kauneutta, harmi kun en osaa ommella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi hitsi, mutta ainahan voi opetella..? :)

   Poista
 6. Oijoi, se kirja pitää ehdottomasti hankkia ja innostua taas kesän koittaessa mekoista ja hameista, terkuin Suska koivuladesignesta.

  VastaaPoista
 7. No niin, ihanaa ja hienoa, mutta voisiko sellainen ompelutumpelo kuin allekirjoittanut,osata mekon kirjan ohjeilla tekaista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä vielä Riikka, mutta aika varmasti ainakin jonkun mallin osaat! En ole vielä ehtinyt tehdä kirja-arviota tästä, mutta lasten versiossa oli sekä haastavia, että helpompia malleja. Kerron kun pääsen kunnolla kahlamaan kirjan, jos et sitä ennen jo ehdi itse sitä selailemaan. :)

   Poista
 8. Ihania kuvia olet ottanut pippaloista. Iloitsen yhteistyöstänne. Kristan mekko tuosta Libertyn kankaasta on ihana. Tilasin jo kirjan ja luulemia, että tulen kangasostoksille sun puodille toukokuussa ;-) terkuin Riitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta, ihanaa kun jaksat aina kommentoida ja kannustaa! ♥♥♥ Joo Kristan mekko oli aivan ihana. Kaunis ja herkkä, kuten kantajansakin. :) Kiva että tilasit kirjan ja tervetuloa!! Avajaispäivää (siis avajaisia, aukeaa kyllä jo ennen) ei ole vielä päätetty, mutta ilmoittelen sulle kyllä sitten kun tiedetään. :)

   Poista