05 huhtikuuta, 2015

Räpsyjä remontin keskeltä

Eilen illalla kun musta ei juuri muutakaan hyötyä ollut, niin otin muutamia räpsyjä työhuoneelta. Toisin kuin aiemmassa postauksessa optimistisesti ajattelin, ei kyllä ois ollut mahiksia pitää niitä ovia auki vielä eilen. ;)

Sanna ja Asta jäi sinne vielä rehkimään, kun suosiolla lähdin nauttimaan herkuista ja hiljaisesta kodista, kun lapset on mummilla yökylässä. Tosin onneksi tulevat tänään kotiin, on jo kauhea ikävä niitä meluisia mussukoita!

Sanna meinasi avata ovet maanantaista lähtien, eli jos tarvitset verhoilua/valmiiksi verhoiltua tuotetta, niin kannattaa käväistä Mäkelänkadulla (15), Vallilan kirjaston vieressä, tai lähettää sähköpostitiedustelu Verhoomotehtaalle. Astallekin voi laittaa Tuoligalleriaan viestiä, sillä ainakin huhtikuussa vielä ottanee töitä vastaan.
Myymälä on avoinna ma-pe klo 10-16. Paikan päältä löytyy pienelle verhoomolle erittäin laaja valikoima tilauskankaita ja söpö valikoima vintage huonekaluja raikkaasti verhoiltuna. Nurkan takaa saattaa myös kurkistaa (tai huudella) Sannan ujo kauppakoira Peppi. Pysyttelee yleensä kyllä piilossa. :)

Mun tuotteita alkaa tippumaan sinne huhtikuun aikana, ilmoittelen aina täällä ja Facebookissa mitä milloinkin tapahtuu.

Letkeää sunnuntaita ja tervetuloa uudet lukijat!

P.s. Päivittelen hieman tiuhempaan tahtiin tällä hetkellä instagramissa tilannekuvia, joten jos kiinnostaa seurailla, niin novamelina on sielläkin mun tilin nimi. :)

Snapshots from our workspace/shop renovation yesterday. 

4 kommenttia:

 1. Mukavaa pääsiäisen aikaa :)

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää jo enkä malta odottaa, että pääsen kangasostoksille :)

  VastaaPoista
 3. Otitte vastaan vinkin valaisimista :) ? Kiva juttu, että jotain ideoita osasin antaa...

  VastaaPoista
 4. Houkuttelevia kuvia =) Tsemppiä uuteen projektiin!

  VastaaPoista