05 kesäkuuta, 2013

Yummee!!

Helteisen työpäivän päätteeksi palkittiin työkavereiden kanssa itsemme kunnon herkkupläjäyksellä. En tiedä moniko on tietoinen, että Vanhalla on kesäkuun ajan Magnumin pop up jäätelökioski, jossa voi tuunata itselleen herkullisen Magnum-puikon? Meillä kun on toimisto siinä naapurissa, niin ei ollut vaikea arvata, että sinnehän me vielä päädytään. Oli kyllä hyvää ja hauska idea mun mielestä myös + Vanhaa oli koristeltu ihanasti. Vähän tuo levisi syödessä, mutta who cares (t.täplämekko). :D

Neljä euroa yhdestä jätskistä sai pulittaa, valinnaisena kuorrutuksena valkosuklaa, tai maitosuklaa ja useista vaihtoehdoista (mm. sokeroituja ruusun terälehtiä!) sai valita kolme siihen päälle. Sitten vielä koristelu toisella suklaalla. Kaunistakin vielä!

Tästä tuli nyt ihan mainos, mutta mä näen tän enemmänkin vinkkauksena muillekin herkkunassuille. :)
... Ja saa kai sitä vähän mainostaakin, kun "omaan taloon" on keksitty tuoda Pohjoismaiden ensimmäinen Magnum pop up. Ei pöllömpää.
 

After a super hot day at the office me and my colleagues decided to reward ourselves with a special treat. To the next door from my work they have opened the first Magnum pop up ice cream shop in Nordic country. It´s gonna be open almost whole June and i´m not sure at all that this will be my first and last go..

I have to tell you, besides being beautiful, it was also very very good. And the atmosphere was happy and the space looked good too. Not bad, not bad at all. :)

7 kommenttia:

 1. Uijui, kävelin siitä ohi mutta en ymmärtänyt mistä oli kyse ;). Luulin että oli vaan jotkut Magnum-avajaiset. Täytyy varmaan huomenna töitten jälkeen piipahtaa siellä, slurpsis!

  VastaaPoista
 2. Apua mikä paikka. Pitää heti kertoa miehelle - Magnum fani! Kiitti tiedosta.

  VastaaPoista
 3. Ohhoh, mikä paikka! Mahtavat kuorrutukset ja kukat.

  Kiitos palstavinkeistä, luulenpa että se voisi olla myös mun juttuni. Täytyy ensin vähän tehdä tutkimusmatkoja, että mikä alue olisi kivoin. Ja kiitos ihanasta paketista, kukista ja ketusta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan. :) Kiva että paketti miellytti, kiitos sulle! <3

   Poista
 4. Kiitos vinkistä! Tänään kävin kokeilemassa, aivan mahtava konsepti, ja hyvää oli. Kaikki lisukkeet oli kuulemma luomua, kuivattu mustikkarouhe vielä kotimaista!

  VastaaPoista