20 kesäkuuta, 2013

Ruusutuoli

Tähän tuoliin oon halunnut tehdä uuden päällisen jo pitkään. Juhannuksen kunniaksi ajattelin sitten ostaa sen Ikeasta. Heh heh.. No, ehtiihän tuota. Tarvitsee se tuoli kuitenkin jonkun kivan vaihtarin ja sitä ällöä laikukasta valkoista en enää siihen laita. Jotenkin ihastuin tohon kuosiin. Onhan se tosi mummo, mutta ihana mummo siltikin. ♡

Mitäs te meinaatte tehdä huomenna? Me ollaan taas vaan kotosalla. Mennään mökkialueelle katsomaan kokkoa, grillaillaan ja chillaillaan. Päivällä ehkä fillaroidaan jonnekin evästämään. Mika meinasi kalastellakin lasten kanssa. Mä niin tykkään tästä mun lomasta!!

Nauttikaahan Juhannuksesta ystävät!


This chair has been in my list of "to-do things" for ages now. I´ve been meaning to sew a new hood for it but today, to honor the Midsummer, i just went to Ikea and bought a new cover for her. Ha! I can make another one some other time. She does still need something pretty to change into when i throw this one to wash.

I just fell for this print. I know it´s super granny, but lovely granny - think i. ;)

I´m so loving my vacation right now!

Enjoy your Midsummer tomorrow my friends!

6 kommenttia:

 1. Meillä kotijuhannus nyt vissiin yli kolomeenkymmeneen vuoteen...Eikun olihan se sillon kakskymmentäseittemän vuotta sitten kun esikoista ootettiin saapuvaksi ! Ihanata juhannuksenaikaa sinulle :)

  VastaaPoista
 2. Meillä on ensimmäinen juhannus O:n kanssa yhdessä yli 10 vuoteen, se on aina ollu juhannukset töissä. Piti tulla naapureita grillaan lapsineen mut nyt meidän ipanat on oksennustaudissa :(, näissä merkeissä taitaa mittumaari mennä. Ihana toi kukkahuppu:) Iloista juhlaa teille!

  VastaaPoista
 3. Oikein hyvää Juhannusta!

  VastaaPoista
 4. Ihanat kukkapäälliset, tykkäisin itsekin! Mulla juhannus taitaa mennä osin tekemättömiä ompeluläksyjä tehdessä, mutta toivottavasti ehditään myös olla ja grillata ja uida ja hevostella.

  Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
 5. Tosi mummo tai tosi britti. IHANA KUITESKIN!

  Aurinkoista Juhannusta!

  VastaaPoista
 6. Tosi ihana uusi päällinen! Ruusut <3!

  VastaaPoista