02 kesäkuuta, 2013

Kesän paras paikka

On meille meidän palsta. Eilen olin siellä koko päivän huhkimassa ja on niin super palkitsevaa nähdä työnsä tulos heti ahkeroinnin jälkeen. Mika ja lapset ja mummikin tuli mun seuraksi jossain vaiheessa grillailemaan ja touhuamaan. Kyllä oli mukavaa ja rattoisaa. :)

Potut vielä puuttuu, mutta muuten alkaa olla aika hyvällä mallilla mun tän kesän istutukset. Jes!

Aurinkoa sunnuntaihin! 


The best place to be in the summer is our garden plot. For us, since we don´t have a farm or a cottage to go to. I spent whole yesterday there being busy and it´s just most rewarding to see the results of your work immediately. Mika and the kids and even my mom came by to grill some food and it was so fun.

I still need to get the potatoes in but otherwise i´ve got almost everything in. I love my little garden!! :)

Sunshine to your Sunday!

4 kommenttia:

 1. Mulla on kauhea viljelykuume! Palsta voisi olla meille paras ratkaisu, kun omaa pihaa ei ole näköpiirissä... Oliko Hesassa helppoa saada monivuotinen palsta? Täällä niihin on ihan mahdottomat jonot. Yksivuotisella palstalla voisi tietysti kokeilla ensin, että miten sujuisi. Ihanalta kyllä näyttää teidän viljelykset :)

  VastaaPoista
 2. Onpas tosi kivan näköistä. Ja teillähän mahtuu kasvamaan siellä vaikka mitä. Itse entisenä palstaviljelijänä hieman haikeudellakin ihailen :)

  Nyt ollaan onnellisia siirtolapuutarhureita, mutta palsta-ajasta jäi mielettömän kivat muistot :)

  Oi, ja meillä kanssa on lasten hama- juttuja, omenapuussa koristeena :D

  Mielettömän kiva blogi sulla muutenkin!

  Sanna :)

  VastaaPoista
 3. virkattu lintu: Se on niin ihanaa! Suosittelen todella lämpimästi! :) Täällä vähän riippuu alueesta mistä palstaa hakee, että kuinka kauan joutuu jonottamaan, jos joutuu. Nyt kun tää on niin trendikästä, niin voisin ajatella jonojenkin kasvaneen.. Mä hain silloin muistaakseni tammikuussa palstaa ja jonotin kesään asti, kesällä heti tarjottiin (ensin kahta huonoa) ja sitten otin tän "puskapalstan". :)

  Kannattaa kyllä ilmoittautua sinne jonoon vaikka se tuntuukin pitkältä. Voi mennä yllättävänkin nopeasti! :)

  Sanna M: Toi palsta on kyllä ihanan iso! Meillä siitä edelleen vie "risukkoalue" vadelmineen melkein kolmasosan viljelytilasta, mutta yritän tänä kesänä jaksaa rehata sen alas ja siirtää vadelmat yhteen paikkaan. Ensi vuonna olisi sitten vielä enemmän sitä viljelytilaa. :)

  Kyllä mäkin palstan mökkipalstailuun vaihtaisin, jos se vaan ois mahdollista. ;) Mutta hirmu onnellinen oon tästä meidän tilkustakin. Kivaa kun tykkäät mun blogista! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana palsta teillä! Ja iso! :) Me laitettiin nyt takapihalle muutama viljelylaatikko ja ruukkuja. Mitä kaikkea teillä viljellään? :)

  VastaaPoista