02 marraskuuta, 2012

Virkattu kori

Tein elämäni ensimmäisen virkatun korin. Se oli kyllä ihan niin helppo ja nopea tehdä, kuin mitä olin kuullutkin. Tämä menee ystävän synttärilahjapakettiin. Teen sinne kyllä vielä jotain muutakin. Koristelin reunat puuhelmillä, jotenkin kori kaipasi sitä. Ihan söpö siitä mun mielestä tuli. :)I made my first crocheted basket ever. It was actually just as easy and quick to make as i had heard. This one goes to a friends birthday package. I´m doing something more for her that i´ll show here later. I decorated this basket with pearls, it practically screamed for it. :)

I think this turned out pretty cute.

7 kommenttia:

 1. Suloinen! Olen jemmannut pussillisen vanhoja trikoovaatteita siinä toivossa, että joskus löytyisi aikaa ja motivaatiota perehtyä virkkaamaan kori tai matto.

  VastaaPoista
 2. Niin NovaMelinan näköinen - iloisen värikäs :) tuo helmireunus on hauska lisä!

  VastaaPoista
 3. Ihana, ja kuten edellinen kommentoi, just sun näköinen:)

  VastaaPoista
 4. Muutama viikko takaperin olin kaupungilla kuvailemassa. Katsoppa kuvlinkkiä, mihin törmäsin.
  Blogisi, yläbanneri ja sinä tuli mieleen.

  Ja tosiaan asumme etelä-englannissa. Huikeaa.

  http://kuvaton.com/k/Y42n.jpg

  VastaaPoista
 5. Ihanasta juuri oman tyylisesi - värit, malli, helmet ja koko kokonaisuus. Niin sen pitääkin olla, että meillä kaikilla on oma tyylimme. Omat korini ovat aivan eri näköisiä, vaikka materiaali ja perustekniikka ovat ihan samat - ihanaa, eikö vain. Tämän vuoksi onkin niin ihanaa tehdä käsitöitä, kun samalla ohjeella ei kahta samannäköistä synny - katso vaikka :-) http://nuppuhome.blogspot.fi/search/label/Virkatut%20korit%3A%20matonkude

  VastaaPoista