30 marraskuuta, 2012

Värikästä messuille!

Onpa yllättävä otsikko..  Ihan kuin jokin mitä mä teen ei olisi värikästä. :D

Tossujen kanssa taistelu jatkuu, vielä 40 paria odottaa leikattuna pöydällä. 10 sentään olen niitäkin saanut tehtyä. Valitettavasti en ehdi tehdä nyt lasten tossuja messuille. :(
Yritän kuitenkin edes muutaman parin saada kauppaan tehtyä ennen joulua. Sen lisäksi näyttää siltä, että messuille tulevat tossut on pääosin perusmallia. Muiden mallien tekeminen vie sen verran paljon kauemmin aikaa, ettei se vaan ole kannattavaa. Mutta niitäkin yritän sitten saada muutamia kauppaan, ja edes parit kappaleet messuille mukaan.

Tässä kuitenkin jotain tällä viikolla valmistunutta. Muutamia uniikkikoruja (aikuisille tai lapsille), lasten rannekoruja ja penaaleita. Koruja ei ole kovin montaa, mutta sitäkin enemmän ne kyllä tuovat väriä mun pöytään. :)

Here´s something i´ve got done for the christmas fair during this week. I´m still fighting with a huge pile of slippers and it seems like i won´t have time for any kids slippers now. But i´ll try to get some of those done as well after the fair - but so that you can find them in my store before christmas.

Those pearls sure do give an extra colorful splash to my table or what? ;)


11 kommenttia:

 1. Voi ei! Mita ihanuuksia! Mika variplajays! Niin syotavan nakoisia koruja ja penaaleja. Iski kauhea ompeluvimma! Ensin pitaisi saada tuo ylakerran ompelutila jonkinlaiseen kuntoon niin etta sinne mahtuu tekemaan jotain. Kiitos tasta postauksesta! Pelkat kuvat saivat minut hymyilemaan. Mistas olet noi pikku maatuskat hankkinut, jotka roikkuvat noissa koruissa? Kauniisti niiaten, kainosti kyseleepi han. ;)

  VastaaPoista
 2. Tämän marraskuuhun ei muuta tarvitakaan kuin väriä.

  VastaaPoista
 3. Mielettömän ihania värejä!

  VastaaPoista
 4. Hei! Onko nuo penaaleiden kankaat jotenkin pinnoitettuja? Vahattua tai jotain? tosi hyvännäköisiä ovat! Ihanan Pirteitä. ^^

  VastaaPoista
 5. Ihania! Pakko tulla messuille ostoksille :)

  VastaaPoista
 6. siun messupöydästä tulee kyllä VARMASTI kaikkein iloisin :)

  VastaaPoista
 7. Just mitä tähän harmauteen tarvittiin, kiitos väri-iloittelusta, Nova! Kuten Peppi jo tuossa totesikin, sinun pöytäsi on varmasti messujen ilopilleri! Ihania!

  Mukavaa joulukuuta ja voimia viimeisiin ompeluihin!

  Terkuin Mia

  VastaaPoista
 8. Hah, tuntuu varmaan hassulta saada tänne kommentti, mutta oli pakko kertoa, että mulleppa lähti sieltä messuilta yks tollanen ihanuus-penaali <33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tunnu, kivalta tuntuu. :D Kiva kuulla että tykkäsit siitä! :)

   Poista