16 marraskuuta, 2012

Uuden kaupan avajaisissa

Sain kutsun luomu-aamiaiselle vasta-avattuun Puotique myymälään Eerikinkatu 9:n. Ja mehän mentiin! Tarkoitukseni oli päästä sinne ihan itsekseen, mutta koska tilaisuus sattui perjantaille, niin olihan ne mussukat taas otettava mukaan. Onneksi se ei haitannut yhtään, sillä puoti oli oikein viihtyisä ja lapsiystävällinen.
Puotiquen taustalla hääräävät Anrinko-blogin Anri ja Tiina Ennenvanhaa-blogista, sekä samoissa tiloissa yhdistettynä Pieni kenkäpuoti.

Kaupassa oli ihanan lämmin ilmapiiri ja niin paljon kaikkea söpöä ja kaunista. Hienoa on myös se, että sieltä löytyy suuri valikoima yksittäisten pienten käsityöläisten tuotteita. Peukut sille! Suosittelen kyllä vierailua tähän putiikkiin, mutta jos asut kaukana Helsingistä, niin eipä hätää, sillä onhan Puotique myös netissä! ;)

Mä näkisin niin mielelläni Islan päällä Juminan pallomekon ja Niksun päällä Jennin hupparin, ehkä joskus vielä raaskin. Tällä kertaa meille kuitenkin lähti mukaan (mukavalla aamupala-alella) Ferm livingin kettutyyny ja kaksi Envirosaxin kauppakassia (karuselli ja paperinukke). Lisäksi sain pienen söpön paperipussin lahjaksi, jonka avasin vasta kotona. Sieltä paljastui herkulliset karkkikorvikset, jotka on Elvarin käsialaa.

Kiitos tytöt!!


I got an invitation for organic breakfast to a brand new little shop called Puotique. And so i went with my two little sidekicks. ;) I really enjoyed the warm atmosphere and all the cute and beautiful products that they have chosen. And luckily this shop was really child friendly as well. :)

Behind Puotique are Anri from Anrinko-blog and Tiina from Ennenvanha-blog and they share the space with Pieni kenkäpuoti (little shoe shop). What i also loved about this place is that they have so much handwork of small crafters. Thumbs up! I do recommend you stopping by and if that´s impossible for you, you can also check Puotique´s online shop HERE.

Since i got such a nice "breakfast"discount i just had to get a fox pillow from Ferm living and two new shopping bags from Envirosax (carousel and paper dolls) home with me.  I also got a little surprise present which i opened at home. Inside was a yummy pair of candy earrings handmade by Elvari.

Thanks girls!!

9 kommenttia:

 1. Elvari on ihana!
  Ja herkullisia kuvia. :-)

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat! Täytyy joskus poiketa tuolla.

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia, voi pääsispä joskus tuonne:) onneksi on nettikauppa!

  VastaaPoista
 4. Mukavalta näyttää, täytyypä muistaa tämä putiikki :)

  VastaaPoista
 5. What an inspiring place to shop!
  Looks gorgeous ; and so do your sidekicks ;-)

  VastaaPoista
 6. Levottoman ja sekavan oloinen putiikki.

  VastaaPoista
 7. Hmm...Kivaa tavaraa,mutta kannattais vähän panostaa tuohon esillepanoon.On vähän kirpparimeininkiä!:)

  VastaaPoista
 8. Ihanan näköstä! Täytyypä pistäytyä joku kerta :)

  VastaaPoista
 9. Eevi: Niin taitaa olla. :) En ollut ennen Elvarin koruihin tutustunutkaan, vaikka karkkikoruja on kyllä tullut vastaankin.

  Sannu, virkattu lintu ja Nuksu: Kyllä kannattaa. On kiva paikka. :)

  Hanna: Se on kyllä tosi iso bonus, että on myös nettikauppa. Vaikka mäkin asun Helsingissä, niin silti tulee melkein eniten shoppailtua netissä. Se vaan on niin helppoa. ;)

  Stins: That sure was pretty inspiring! My sidekicks are the best! :D Thanks for stopping by!

  VastaaPoista