09 marraskuuta, 2012

Pupu-tyttö (ja kisuli)

Yksi ilta tapahtui katastrofi. Niilan "turva-kisu" oli unohtunut päiväkotiin ja koska kisusta on tullut Niksulle maailman tärkein lelu, ei nukkumaanmenosta tullut mitään, kun oli niin kamala ikävä kisua. Onneksi Niila sitten suostui siihen, että äiti ompelee tilalle toisen kisun, joka voisi olla sitten kotona unikisuna. En ole saanut napattua kisusta kuvaa kun siinä kävikin niin, että nyt yhden kulkukatin sijaan Niksun mukana reissaa kaksi kisua. Viimeisessä kuvassa siis likainen kisuli (jota ei saa missään nimessä pestä), jonka äiti ompeli silmät ristissä kamalassa kiireessä alle tunnissa, jotta pieni poika pääsi nukkumaan.

Isla on kisuepisodista saakka kinunut itselleen samanlaista kattia. Kissaa ei ole kuitenkaan syntynyt, mutta tänään kun Isla on mummilla yötä, syntyi meille pupu. Se on Islan oma. Isla kyllä näki pupu-tytön leikattuna, sillä näitä on tulossa muutama sisarus messuille, jotka kaikki pötköttelevät paloina pöydällä. Mekkovaihtoehdoista Isla valitsi tämän pallollisen. Pupu-neiti odottaa jo innoissaan uuden omistajansa kotiinpaluuta. Saa nähdä minkä nimen se saa. ;)

Iloista viikonloppua!

P.s. Mun kässäkamu Heidillä on nyt myös blogi. Käykää kurkkaamassa: Pietarinkadun paja. Heidi tulee tänäkin vuonna mun viereiseen pöytään joulumessuille myymään. :)
One night a catastrophe happened. We forgot Niila´s precious little kitten at the daycare. At the time we figured it out the daycare was already closed. Since the little kitten is Niila´s most important toy in the world - he just couldn´t go to sleep without it. So i asked him could he go to sleep if i made him a little cat that he could take in the nook at home. And there i was, sewing like crazy with my eyes crossed so that he would get the kitten before bedtime. That was a real speed birth, took about 40 min. :)
In the last picture you can see the kitten i sew, dirty as **** but i´m not allowed to wash it, so...

Well, to the bunny-girl. After Isla saw the kitten, she of course started crying for one too. I haven´t got around to it but the other night when i was cutting some bunnies for the christmas fair, she told me she has to have one since i made Niila the kitten and she didn´t get one. So she chose the fabric and here her bunny is. Isla is spending the night at my moms and this bunny-girl will be waiting for her when she comes home.

16 kommenttia:

 1. Mun tyttö katteli näitä ja sanoi että ne on ihania :) Samaa mieltä olen kyllä itsekin!

  VastaaPoista
 2. Maahtava pupu ja kisulikin! <3

  VastaaPoista
 3. Kisuli sulatti sydämeni ja ihana on pupukin :)

  VastaaPoista
 4. Ihana pupu, myisitkö yhden minulle?:)

  VastaaPoista
 5. <3 Suloinen parivaljakko!

  VastaaPoista
 6. Voiskohan ihania pupuja tilata täältä blogin kautta? :) Messuille on liian monta sataa kilometriä matkaa.

  VastaaPoista
 7. Sulla on ihana blogi...ja omassani on sinua odottamassa haaste!

  VastaaPoista
 8. Ihanat! ja sinulla on kauniita! :)

  VastaaPoista
 9. Maaailman hellyttävimmät uudet unikaverit!!

  VastaaPoista
 10. Kiitos kaikille kommenteista! Love you! :)

  Virpi ja piia: Mielelläni teille myisin vaikka heti yhdet pupuset, mutta mun on nyt oltava tiukkana messuille saakka, kun on pieni paniikki muutenkin siitä, saanko tarpeeksi myytävää tehtyä. Mutta ne ei välttämättä mene kaikki siellä, joten pysykää kuulolla! Laitan kaikki jäljelle jääneet tuotteet mun etsy-kauppaan heti kun messut on ohitse. :)

  Choko kanel: Kiitos kaunis! ♥

  VastaaPoista