25 marraskuuta, 2012

Iltahämärissä..

Nää on vähän hönttejä kuvia, iltahämärässä napsittuja. Näissä missä mäkin näyn on Islan ja Niksun ottamia. Tärähtäneitä kuin mitkä, mutta niin olen minäkin. ;)

Pakko päivittää tänne jotain kevyttä ja käsitöihin liittymätöntä. Oon niiiiin puuduksissa.. Mutta, turhaa valittaa.Raahasin eräs ilta kun oltiin lenkillä pari isoa karahkaa kotiin. Samalla kun heitin tomaatin raukkaraadot roskiin, niin vaihdoin "puut" parvekkeelle ja laitoin niihin valot. Siellä on nyt ihanan tunnelmallista. Harmi vaan, että myös niin kylmä ettei siellä juuri voi olla. Paitsi saunan jälkeen jäähdyttelemässä. Onhan sekin jotain. :)
Isla on ihanan kekseliäs. Hieno hiuspanta syntyy vaikka kaulakorusta ja pinnistä. Katsokaa vaikka. :)


Oon kehunut meidän naapureita ehkä jo tuhat kertaa. Mutta miten ihanaa on se, että joku koputtaa yllättäen oveen ja tuo lämmintä, juuri leipomaansa ruisleipää meille maistiasiksi! Olemme onnekkaita.


P.s. Tässä parvekkeen oksat päivänvalossa.


These are pretty unnecessary pictures. All (except for the last one) taken in the evening with no light at all. The pics that show me are taken by Isla and Niila. Pretty fuzzy, but so am i. We had fun. ;)

I just have to blog about something other than my crafts. I´m sooooo knackered with all the sewing for the fair. I honestly don´t know how i´m gonna make it. But, since it´s no use to complain, here are some silly pics for you. 

One evening when i was taking a jog with the kids i dragged these pieces of wood with me. I threw the poor dead tomatoes away and reorganized the balcony and put these there. Then i added some light on them. It´s really cozy i think. Shame that it´s also so cold that you can´t really hang around in the balcony anymore, except after the sauna. But that´s something as well, right? :)

I love it that Isla is so clever. She always figures out different kind of outfits and games. So easily she also made this pretty headband. Just took her pearls and a pin and voila´. 

The last pic is of the branches in daylight. The one before that.. Well.. I know i´ve complimented my neighbors so many times already but how diamond is - that someone just knocks on your door and with no warning at all, brings you a rye bread that they´ve just baked. We are truly lucky with these wonderful people around us!

7 kommenttia:

 1. Ihana parveke.Mekin otettiin puu esille,joka odotti viime vuodesta varastossa.Hankaluutta aiheuttaa vaan sen pystyssä pysyminen,oliko sulla asiaan joku niksi? Koitin tukea kivillä,mutta ei se oikein toimi,koska meillä puuhun kosketaan kokoajan.
  Ihana idea toi kuvioitu ruisleipä:)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia ja tunnelmia <3 Lapset on kyllä mahtavan kekseliäitä eikä ideoinnissa ole samanlaisia rajoitteita kuin aikuisilla.

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia, ja hienot oksat oot löytänyt! :) Isla näyttää ihan intialaiselta prinsessalta pantoineen :) <3

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä sinne viime hetken kässäilyihin. Minne messuille olet menossa?

  Mulla on ensi lauantaina eka joulutori, Cafe Latte Spiritin järkkäämä Espoon Leppävaarassa. Tervetuloa moikkaamaan!

  VastaaPoista
 5. Mahtava talvitunnelma tuolla partsilla, tosi kaunista.
  Tsemppiä vaan kässäilyihin. Mielettömän ahkera olet, ei voi muuta sanoa :)

  VastaaPoista
 6. Perhonen: Kiitos! noi oksat on itse asiassa sellaisia missä on hirveän lyhyt varsi, ne silleen haarautuu jo ihan tyvestä. Sen vuoksi pysyy hyvin pystyssä, kun ne täyttävät ton ruukun tilan niin hyvin.

  Henni: Olet oikeassa. Olisinpa vielä itsekin yhtä vapaasti luova kuin lapsen mieli. ;)

  Rosa: Kiitos! :)

  Nonna: Naisten joulumessuille, Wanhaan satamaan (Katajanokalle) 5.-9.12. Tuu moikkaa jos pääset! Mulla menee nyt kaikki aika ompeluun, kun oon ihan pulassa tossujeni kanssa, muuten kyllä tulisinkin sua sinne katsomaan. Tsemppiä myös sulle myynteihin! :)

  Peppi: Kiitos kaunis. ♥

  Mun tekemä: Kiitos! :)

  VastaaPoista