03 marraskuuta, 2011

Sohvan uudet tyynyt

Nämä onkin vähän antaneet odottaa itseään, mutta eilen sitten reipastuin ja leikkasin kankaat valmiiksi. Tänään sain ommeltua. Vihdoinkin ikean valkoiset jättityynyt sai vaatteet päällensä. Halusin raikkaita värejä ja kaikkiin kaksi eri puolta. On sitten paljon vaihtoehtoja miten yhdistellä eri värejä sohvan taustaksi.  Kerrankin tuli just sellaiset kuin olin ajatellutkin. Tykkään!

Meillä oli myös pari lörpähtänyttä pikkutyynyä joista toinen sai maatuskan ylleen. Toiseenkin on maatuska leikattuna, mutta sitä en enää jaksanut tänään ommella. Enkä tiedä tarvitseeko niitä edes kahta? Ehkä sit jotain muuta, joskus. :)These have been on my to-do list for a while now. Yesterday i had a brisk moment and cut the fabrics ready for my white ikea giant pillows that today finally had some clothes on. I wanted fresh colors and two sides in every pillow. This way i have several options on what colors i want to combine - depending on the day. I love my new pillows!

We also had two smaller pillows that had seen their best days. The other one turned into this matryoshka. Other one has to wait a bit since my sewing drive ran out for now.

10 kommenttia:

 1. No, on kyllä raikkaat värit, kuten itsekin sanoit! Piristää kummasti näin syksyllä, kun tuntuu, että värit häviää maastosta.
  Onko tuo maatuska systeemi joku, jonka kaavat voi tilata jostain ja sitten vain ompelee vai miten?

  VastaaPoista
 2. Ihania värejä! Ja ihan mahtava maatuska!

  VastaaPoista
 3. Oi,mitä väri-ilottelua! Tykkään!!

  VastaaPoista
 4. IHANAN PIRTEETÄ! Ja mahtava idea muuten, ommella ne kaksipuoleisiksi, saa enemmän variaatioita :)

  VastaaPoista
 5. Tosi ihana sohva ja tyynyt! Väriläiskä oikein :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos ihanat, kiva kun tykkäätte! :)

  KahviKaneli: Maatuskan suunnittelin ja tein itse alusta loppuun. Maatuskan kaavat on kyllä superhelppo piirtää, kannattaa kokeilla jos on kiinnostusta tehdä. :)

  VastaaPoista
 7. Ihana karamellisohva, väreistä tuli tosi keväinen fiilis. =D

  VastaaPoista
 8. Wow, mitä värejä! Just tuollaista täällä Suomen talvessa toisaalta tarvitseekin. :) Mullekin tuli keväinen fiilis.

  VastaaPoista
 9. Koo ja NorppaStiina: Mietin kyllä hetken, että teenkö näitä nyt joulua vasten, mutta sitten päätin että mitä hittoa. Tykkään väreistä ja ne piristää mua, joten menkööt. Eihän sitä tietty tiedä täytyykö sitten jouluksi tehdä vielä vaihtoehtoiset.. Mieli voi tehdä taas tepposet. ;)

  VastaaPoista
 10. Olet kyllä todella aikaansaapa! En ole viikkoon käynyt täällä ja on vaikka mitä uutta! Pöllöt ja pussukat ovat tosi herkkuja ja niin on myös tyynyt! Wautsi!

  VastaaPoista