16 marraskuuta, 2011

Pupuhame + kisu + MINI-ARVONTA!

Viimeksi kun kävin äitini luona, löytyi komerosta vielä yksi söpö mun vanha hame. Vyötäröllä oli kuminauharypytys mikä oli ihan hapertunut ja lörpähtänyt. En raaskinut ihanasta hameesta kuitenkaan luopua, joten otin sen mukaan ja leikkasin entisen vyötärön pois. Ompelin hameeseen kuminauhakujan ja pujotin kumpparin + lisäsin pupumerkin helmaan. Aika söpö tuli, meidän kummankin mielestä. :)

Kissa-laukkumaskotti (tai avaimenperä) on yksi niistä tuotteista mitä on tarkoitus tehdä vielä pieni erä markkinoille. Tämä on prototyyppi ja pientä hienosäätöä täytyy tehdä. Tarkkasilmäinen voi huomata, että kissalta puuttuu kuvassa toinen poskipallero, se tulee vielä takaisin (lähti kuvaustilanteessa, kun on tässä kappaleessa vaan kuumaliimattu kiinni).

Koska tämä ei ole tarpeeksi hyvä myyntiin, ajattelin lähettää sen miniarvonnassa jollekin teistä ihanat lukijani, jos sen siis joku kelpuuttaa. ;) Kerro vain kommenttiboksiin oletko arvonnassa mukana.

Arvonta päättyy tämän viikon sunnuntaina 20.11. Maanantaina kerron ketä lykästi. Tämä arvonta on vain lukijoilleni!

Joulukuun lopussa blogini täyttää yhden vuoden, joten kunhan saan joulukiireet alta pois, niin tänne ilmestyy vielä toinen arvonta. Jotain tosi kivaa ja kaikki saa osallistua, oli sitten lukija tai ei. :)


Last time i went to my moms we found this cute little skirt from the bottom of the closet. It had elastic ribbon sewn on it, several rounds at the waist. The elastic band had brittled badly so i cut the old waist away and made a new one. I also ironed this cute little bunny to the hem. My girl likes it and i like it. :)

I´m gonna make a small lot of these softie cat- purse mascots/key fobs  to the fair. This one is a prototype. There is some finetuning to do with the kitty but i´m liking the idea. I will give this one away to one of my readers who will have it, with it´s little flaws. 
So if you are a reader of mine, you can participate to this mini-raffle which ends this sunday the 20th. Just leave a comment.

My blog will turn one year in december, so after i get done with my christmas rush - i will keep a proper giveaway at my blog. Something nice and open for everyone. :)

20 kommenttia:

 1. Onpa söpöinen hame! Ja arvonnassa mukana tietenkin!!!

  VastaaPoista
 2. No todellakin on söpönen hame!

  VastaaPoista
 3. Ihana kissamaskotti, kyllä tuollaista prototyyppiä kantaisi laukussa tai avainten kanssa iloisena. Arvonnassa siis mukana. Jos kissa kotiutuu minulle, niin se toinen poskipallero saisi hyvinkin jäädä uupumaan; kaikkein kiinnostavimmissa yksilöissähän kuuluukin olla jotain "pientä puutetta".

  VastaaPoista
 4. Pikkusisko ilahtuis maskotista joten mukana :)

  VastaaPoista
 5. Osallistun ehdottomasti! Söpö kuin mikä! :)

  VastaaPoista
 6. Olen mukana! Me varmaan törmätään viimeistän myyjäisissä, kun tyypin mummollakin taitaa olla tuotteita tänäkin jouluna myynnissä.

  Mun varmaan pitää viimeistään kevättalvella tilata uudet tossutkin sulta, niissä syksyisissä on jo reiät kantapäissä kun käytän niitä niin paljon. Onneksi siellä oli tuplakangas.

  VastaaPoista
 7. Suloinen hame ja totta kai mukaan arvontaan :)

  VastaaPoista
 8. Mukana arvonnassa. Sulla on tosi kivoja ompeluksia:)

  VastaaPoista
 9. Voi toki arvonnassa mukana. Laukkukissa sopisi niin hyvin tämmöiselle viiden kissan omistajalle :)

  VastaaPoista
 10. Kisu on söpö ja tartte olla niin täydellistä; enhän mä itekään oo -multa puuttuu heikkoudet ;) :D
  Laukusta roikkuessa kisu-parka tulee kokemaan vielä monta kolausta..

  VastaaPoista
 11. Siis taas aivan ihana!
  En kestä;)
  Siis mukana arvonnassa.

  Miten hyvin keltainen sopii tuohon ja piristää kummasti tähän vuodenaikaankin!

  VastaaPoista
 12. Ihana hame! Ja mukana kisulin arvonnassa tottakai!

  VastaaPoista
 13. Mukana arvonnassa! :-)
  Ja aivan ihana hame!

  VastaaPoista
 14. Aivan ihana hamonen! Mukana arvonnassa!

  VastaaPoista
 15. Sievä hame ja kisuli on niin söpönen, että osallistun arvontaan tietenkin! :)

  VastaaPoista
 16. Arvonnassa mukana, suloinen hame :)
  T: Annika
  annika@esajokinen.net
  sähköpostilla minut saa parhaiten kiinni

  VastaaPoista
 17. Mukana kissan arvonnassa! Onpa sympaattinen pikkuvikoineenkin.

  VastaaPoista
 18. Ihana mekko ! Mukana ollaan tietenkin :o) ♥

  VastaaPoista