17 marraskuuta, 2011

Kettuneiti

Oon jonkinlaisessa umpikujassa. Se paperille piirtämäni kissa ei suostu ilmaantumaan ompeleena tarpeeksi hienona.. Aamulla sitten aloin miettimään josko tekisinkin erilaisia eläintyttösiä, ei pelkästään kissoja. Ja vielä ehkä päät huovasta (ei vaan ole yhtä kulutusta kestävää).. Kokeilin kettua, josta unohtui ripustuslenkki. :D

Siitä tuli sitten rintakorumallia, laukun koristeeksi. Ehkä pidän tämän itse, tai sitten annan jollekin ystävälle. Tämäkään ei ole tarpeeksi hyvä myyntiin. Voi hitsien hitsi. Nyt alkaa ihan stressaamaan kun päivät vaan kuluu. Tossujakaan en jaksaisi ommella. Onneksi ne on sentään leikattuina valmiiksi. Tajusin, että mun on pakko tehdä välillä jotain muuta. Oon ommellut kai tossuja jo niin paljon, ettei se oo enää kovin mieluisaa. Ehkäpä se alkaa tuntumaan ikävällä tavalla työltä. ;)


I´m in some sort of a dead end. I can´t get the kittys right. Not the way i drew it on paper. This morning i thought of making other animals too, maybe using felt in the head (realizing the fact it´s not as durable in use). I made this little foxy today. I forgot the hanging bound so it´s a brooch.

Maybe i´ll keep it myself, or give it to a friend. Not good enough for sale either. Damn... I´m starting to get stressed. Time is running out and i´m not feeling for the slippers either. Fortunately they are all cut. I guess i´ll just sew them couple at a time. I just have to do something in between. I´m getting really ripe with the slippers... I guess i´ve done so much of them this last year. Feels like work. In a nasty way. ;)

6 kommenttia:

 1. Joskus tähän luovuuteen kuuluu tuollainen tuska ja epätoivo... Mutta se menee ohi, usko vaan. Tuo on ainakin niin kiva mikä tuossa kuvassa on, että voit olla siihen kyllä tyytyväinen!

  VastaaPoista
 2. todella nättihän tuo on! :)

  VastaaPoista
 3. Kiva kettu. _Tuommonen kun kurkistais jonkun mekon taskusta tai peruskassin taskusta, niin voisit jo pyytää aika hyvääkin hintaa.

  VastaaPoista
 4. Nyt turha itsekriittisyys pois, kettuhan on mitä suloisin. Minä ihailen sinnikkyyttäsi ja taitoa tehdä kauniita piensarjoja! Ihanaa olisi myös omistaa tuollaiset kauniit tossut, toivottavasti pääsen piipahtamaan messuilla! Tossujen hinta on minusta enemmän kuin kohtuullinen!

  VastaaPoista