01 marraskuuta, 2011

Jotain valmista

Pikku huopapöllöistä tuli sitten rintamerkkejä. Aika urakka pientä nyhertämistä, mutta ihanaa kun ovat nyt valmiit! Luonnossa aika tosi söpöjä.  :)
Myös pieni erä riipus-pussukoita on valmiina joulumyyntiin. Niissä käytin toinen toistaan ihanampia kankaita. Luovuin myös maailman kauneimmasta japanilaisesta maatuska-sametti palasestani ja tein siitä yhden. Kaikista löytyy kiva vuorikangas, sekä jonkinnäköinen koriste vetoketjussa (valtaosassa timangi). Sinne voipi sitten sujauttaa vaikka nameja, kyniä, tai muuta pientä kivaa mukaan pakettiin.

Tuli taas melkoisen kökköjä kuvia, kun mun kameraexpertti ei oo kotona, enkä jaksa oottaa (enkä opetella ottaa pimeellä hyviä kuvia).

Vähän alkaa olemaan ompeluähkyä ilmoilla, mutta ei auta muuta kuin jatkaa. Ideoita onneksi piisaa ja kauniita kankaita myös. Pitäisi kai kehitellä joukkoon jotain jouluista. Jotenkin vaan tekisin mielummin sellaista, mitä voi käyttää ja pitää esillä muulloinkin kuin jouluna. Ei kai kaikilla oo pakko olla joulumarkkinoilla jouluaiheista myytävää..? :DFirst of all, sorry about the bad pictures. I should learn how to take good pictures when there´s no natural light. I´m just too lazy for that. And my camera expert is not home now so i´ll just go ahead with these.

The little owls became brooches. That was pretty arduous work but i´m happy they are all done! And they turned out really cute. :)
I also finished a little lot of pouches. I used the prettiest fabrics in these, all have fun lining and something pretty dangling along.

4 kommenttia:

 1. aivan ihanat! ahkerana olet ommellut!!!

  VastaaPoista
 2. Vau, oletpa ollut ahkera! Nuo rintamerkit on kyllä tosi söpöjä. Värikkäät ja iloiset tuotteesi erottuvat varmasti hyvin joukosta :)

  VastaaPoista
 3. Ihania pölliksiä!

  Minä olen itse miettinyt, että kaiken ei tarvitse olla joulumyyjäisissä jouluista, eikä varsinkaan punaista. Sinne pukin konttiin lahjoiksi ne muut...

  VastaaPoista
 4. Tosi ihania juttuja. Ei tosiaan tarvii olla mitään jouluista, ei siellä ainakaan yleensä ole ollut.

  VastaaPoista