21 marraskuuta, 2011

Mini-arvonnan voittaja!

Tällä kertaa en jaksanut sen kummemmin alkaa kuvaamaan valintatapahtumaa, koska valo on huono ja ompelukone kutsuu ja kun kyseessä on vielä mini-arvonta.. ;)
Raapustin 19 ruutua paperille ja niiden sisälle sekaisin kaikki numerot. Lapset pisti sormensa yhteen ja silmänsä kiinni ja tökkäsi pienen yhteiskätensä ruutuun, jossa oli numero 7.
Siellä näytti olevan Oi mutsi mutsin kommentti, eli laitas mulle sun osoite sähköpostiin niin pistän kisulin tulemaan. :)

Messuille lähtevän kissakasan yritän saada viimeinkin tän illan aikana valmiiksi, siitä sitten kuvia tänne ehkäpä huomenna. Mitenhän mun "pikku-projektit" muuntautuukin aina niin työläiksi, että niihin menee lopulta monta päivää...

Kiitos muuten kaikille kivoista kommenteista edellisiin postauksiin! Tervetuloa myös uusille lukijoille! Ihanaa että ootte täällä, uudet ja vanhat.

P.S. VÄRITETÄÄNKÖ TEILLÄ?

Tää on varmaan monille jo tuttu paikka, mutta ehkä kaikille ei?  Jos teillä on lapsia kotona (ja printtausmahdollisuus jossain), jotka tykkää värittää kuvia, niin kannattaa piipahtaa täällä. Meillä ainakin tykätään. :)

5 kommenttia:

 1. Paljon onnea voittajalle! :)

  VastaaPoista
 2. MÄÄÄÄÄÄÄ!!!!! Oujee! Ihanaa!!!!!!!!! Kiitos <3

  VastaaPoista
 3. Kylläpä sopivaan aikaan laitoitkin vinkin tuonne värityssivuille, kiitos. Pikku-Liisa on tulossa mummolle viikonlopuksi ja tekemistä pitäisi keksiä joka hetkelle, ettei pitkästy.

  VastaaPoista
 4. Voih ei :( Mua ei lykästä näemmä arvonnoissa ! Kun tämähän on jo mennyt OHI. Osallistuin just :D Voi voi. Ihana mekko ja onnea voittajalle , hip hurraa ♥ ♥ Ehkä ens kerralla (ei mee päivät sekasin). Nythän on jo 22 pvä. Hih. Voi mua ressukkaa :D

  VastaaPoista
 5. Sude: Hyvä että tuli vinkki tarpeeseen! :)

  Niina: Ei se oo niin vakavaa. Mäkin aina sekoilen blogimaailmassa, ja oikeassa vielä enemmän. Joulukuussa laitan jonku oikeen kivan 1-v arvonnan, sä voit sitten osallistua siihen. =)

  mudemude: Kisu lähtee huomisen (ke) postin matkaan. :)

  VastaaPoista