15 lokakuuta, 2011

Lisää heijastin kokeiluja

Isla halusi itselleen Hello Kitty heijastimen, ja Niila bussin. Yritin Hello Kittystä jo yhdessä vaiheessa luistaa (kts. naama), mutta Isla vaati että teen sen loppuun, joten sitä saa mitä tilaa. ;D
Me mennään tänään käymään mummilassa ja siellä on myös mun äidin lapsuudenkaveri käymässä, jonka mäkin oon luonnollisesti tuntenut koko ikäni. Tein myös äidille ja Ainolle sitten omat heijastimet viemisiksi.

Mä tarvitsen näiden ompelussa kyllä harjoitusta. Johtuu varmasti siitäkin, kun värejä ja kerroksia on niin paljon, mutta näistä yksikään ei näytä kovin taidokkaasti tehdyltä. Mutta persoonallisia heijastimia ne on, se on aina hyvä. :)

Tänä viikonloppuna on muuten Korjaamolla käsityöläisten markkinat. Mun piti mennä sinne tänään, mutta unohduin ompelemaan näitä heijastimia. Huomenna kyllä menen.

Kivaa viikonloppua!
Isla wanted a Hello Kitty reflector. Niila wanted a bus. I tried to slip out of doing the Hello Kitty at one point (see the face) but Isla insisted that i finish it for her. So - i guess you get what you ask for. ;D
We are going to my moms today and there´s also her childhood friend visiting this weekend. Naturally i have also known her my whole life. I wanted to take them something so i made these flower reflectors for them.


I realize i need practice with sewing these. The layers do make sewing a bit harder (reflective tape tends to move while sewing), none of these look like they´ve been made with skill.  But they are personal - and that´s always good, right? :)


Happy weekend to you all!

5 kommenttia:

  1. Kauniita heijastimia! Itse tehdyssä kuuluukin käden jälki näkyä =D

    VastaaPoista
  2. Moikka. Eksyin tänne blogiisi ekaa kertaa ja liityinkin lukijaksesi. Mietin tuossa kanssa muuten juuri eilen, että osaiskos sitä tehdä jotain noista heijasinkankaista. Ei taitais vaan meikäläiseltä tulla ihan noin nättejä kuin sulla :) Mukavaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
  3. Kauniita ja kädenjälki kuuluu näkyä :) Kukkaheijastimet sopisi kyllä omaankin takkiin!

    VastaaPoista