05 lokakuuta, 2011

Kettumerkit

Nämä pikkuiset ketunpoikaset syntyivät eilen, kun idea pamahti silmiin ihan kesken tossujen ompelun. Viimeiset kaksi tossuparia aion tehdä tänään ja huomenna sitten lisään ne kauppaan. Tänään sinne kuitenkin ilmestyy nämä villasekoitehuovasta tehdyt lapsukaiset. Kiva piriste pienelle tai isolle ihmiselle takinreunaan, hihaan, laukkuun, tai vaikka joulupakettiin.


These colorful little foxy boys and girls will appear in my shop today. These brooches are made of wool blended felt.

10 kommenttia:

 1. Kertakaikkiaan upeat merkit. Hyvä idea.

  VastaaPoista
 2. Oikein mukava yksityiskohta asuun. Heti tuli mieleen, että voisko tuon ympyrän ketun takana tehdä heijastinkankaasta? Vois olla siten aikas hyödyllinenkin nyt pimenevinä aikoina-vaikka lumoavia ne on noinkin.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kaikki! :) Nää on oikeestaan luonnossa väreiltään vielä hienommat. Ekassa kuvassa näkyy kyllä värit kivasti. Lapsia kun kuvasin, niin sekoilin Mikan kameran kanssa ja päädyin lopulta automaattimodeen, mikä sit jätti kaikki ihan keltaiseksi. Photarilla saa onneks pelastettua aika paljon. ;)

  Perhonen: Ei yhtään pöllö idea. Heijastinten teko on myös ollut mielessä, mutta en oo vielä raaskinut sitä yhdistää näihin huopiin, kun näissä on niin kauniit värit. Mutta jotain varmasti vielä tulee silläkin saralla. :)

  VastaaPoista