12 syyskuuta, 2011

TOSSUMALLIT 36/37

Lisään valmiiksi saamani tossut aina erä kerrallaan myyntiin, jotta sieltä näkee sitten heti kaikki sen koon kuosit. Aloitin taas pienimmästä koosta, eli nyt on tänne lisätty koko 36/37. Tossut on tehty 36 kaavalla, mutta kangastossuina joustavat sen verran, että mukautuvat myös 37 koon jalkaan, vaikka tosiaan saattavat alussa olla hieman pinkeät. Kuvat saa klikattua isommiksi!

Tossut on oikeasti tosi mukavat jalassa ja ovat saaneet tähän mennessä pelkkiä kehuja omistajiltaan. Blogeissa niistä on tykätty mm. täällä ja täällä.

Koska tilaan lähes kaikki kankaani ulkomailta, on todennäköistä, ettei samaa kangasta enää löydy. Jos siis ihastut johonkin kuosiin ja koko on sinulle sopiva, kannattaa toimia nopeasti.

Tätä kokoa löytyy nyt 4 paria. Jos menekki on hyvä, saatan tehdä vielä toisen erän ennen joulua, mikäli aika vaan antaa periksi. :)

Ja lukijani, muistattehan ARVONNAN? Siellä on mahdollisuus saada tossut omaksi ihan ilmaiseksi. :)

                                            

These were added here today. If you are a registered reader of my blog you have a chance of winning a pair by participating my giveaway HERE. Bigger sizes are coming soon! Klik photos to enlarge.

1 kommentti:

  1. Ihania tossuja! Upea kuosi mun mielestä erityisesti ylimmissä.

    VastaaPoista