20 syyskuuta, 2011

I ♡ felt!

Yksi odottamistani paketeista tuli tänään. Mulla on jo jonkin aikaa ollut hinku työskennellä huovan kanssa. Tiimarista oonkin tyhjentänyt kaikki värit mitä sieltä löytyy. Sävyjä on kuitenkin tosi rajoitetusti, enkä oikein pääse niillä sinne mihin haluan. Päädyin sitten tässäkin asiassa Etsyyn seikkailemaan ja tilasin sieltä kivan nipun huopaa. Ihania. Tein jo Islalle pari pikku juttua, mutta oli jo niin iltapimeä kun ne valmistui, ettei kuvista tullut mitään järkevää. Ehkä sitten huomenna. Nyt nukkumaan. :)

P.s. Tietääkö joku myydäänkö Suomessa jossain liikkeessä/nettikaupassa huopaa hyvällä värivalikoimalla?


One of my orders from Etsy came today. I´m loving it! Sorry, too tired to translate it all. Off to bed. :)

11 kommenttia:

 1. donno.fi ja sinelli.fi :)
  moni käsityöliikekkihhän myy huopaa! (mm.eurokangas)

  VastaaPoista
 2. Kiitti Sani vinkeistä. :) Kävinkin heti katsomassa. Värejä löytyi ihan kivasti, donnossa oli kyllä aika tyyriit hinnat. Eurokankaassa oon käynytkin, mutta ainakin niissä kahdessa Helsingin EK:ssa on ollut vaan tyyliin neljää perusväriä, eli ei juuri mitään väri-, saati sävyvalikoimaa.
  Ehkäpä mä siltikin pysyttelen edelleen mun rakkaan Etsyni parissa. Sieltä saa sen verran edullisemmin ja nämä nyt tilaamani on villasekoitehuopia, itse värjättyjä. Tuntuu ihanan pehmeiltä ja laadukkailta. Ja noi värit, Ah! :)

  VastaaPoista
 3. Moikka Melina! Tuo on kysymys, joka on mietityttänyt itseänikin niin kauan, kun olen huopatöitä tehnyt. Oman kokemukseni mukaan Suomesta ei yksinkertaisesti saa erivärisiä huopia kuin sieltä täältä satunnaisesti. Okei, on totta kai oranssia, liilaa, harmaata jne., mutta minä kaipaisin todella eri sävyjä, esim. vihreän eri sävyjä saisi olla kymmenkuntakin erilaista. Sama punaisten sävyjen kohdalla. Nyt olen saanut käsiini vain joulunpunaista, vaaleanpunaista sekä verenpunaista, mutta en mitään muuta.

  Askarteluliikkeissä saattaa olla joku erä jotakin, mutta sitten yhtäkkiä ei enää olekaan - hieman huono näin käsityöyrittäjälle kun matsku yhtäkkiä loppuu kesken.

  On itse asiassa todella outoa, että missään ei meinaa olla kunnon värikarttoja. Aina vaan ne perusvärit. Missä luuraavat kaikki murretut ja taitetut sävyt??

  Mä olen kans suunnannut katseeni sitten ulkomaille, muun muassa tonne etsyn suuntaan. Saanko kysyä tarkempaa osoitetta, mistä nuo huovat tilasit?

  VastaaPoista
 4. Laitoin Liisa sulle postia. :)

  VastaaPoista
 5. Sani jo oli saman vinkannut minkä minäkin olisin sanonut eli tuon Sinellin.
  Liisan kanssa olen samaa mieltä. Ihan järkyttävän huonot valikoimat sävyjä. Ehkä mäkin sitten suuntaan katseeni Etsyn suuntaan... Kiitos vinkistä. Oliko nuo minkä hintaisia?

  VastaaPoista
 6. Olen samaa mieltä, että huovat ovat hyvin perusvärejä Suomessa. Varmaan jotain kouluvärejä: vihreää, keltaista , punaista jne... Sanoo opettaja!

  VastaaPoista
 7. NorppaStiina: Tilasin neljä nippua joissa kaikissa oli 10 levyä (23x23 cm). Yksi nippu maksoi n. 6 e. Sävyjä on paljon, tosta kuvasta sitä ei edes oikein erota. Ihania värejä. Ja nää on ihan eri tuntuisia kuin Suomessa tarjolla olevat polyesteri ja akryylihuovat. Ihanan pehmeitä ja miellyttäviä, vaikka ei mua nyt erityisesti häiritse Tiimarin huovatkaan. :) En vaan ollut edes tajunnut sitä eroa ennen.

  Auli: Just niin. Tosi tylsää. Tässä olis selkeesti hyvä markkinarako jollekin. :)

  VastaaPoista
 8. Ah mitä värejä!Mulla on odottamassa joitakin huopapaloja inspistä alkaa tehdä niistä jotain..Ihanaa viikonloppua Sinulle!

  VastaaPoista
 9. Hello Nova!

  I just came across your blog through Pinjacolada. I love what you make: the clothes, the slippers are gorgeous... I share your love for sewing and food, interior decor and raising my children! (Except I have no dog, to my daughter's despair...)

  You're welcome to visit me:
  pregnancyjoyandotherthings.blogspot.com

  Have a great weekend!

  VastaaPoista
 10. Hobbypoint fredrikinkatu 61. muistelen että olis ollut aika hyvät huopavalikoimat. ainakin eri luokkaa ku tiimari. t. pirjo

  VastaaPoista