02 syyskuuta, 2011

Sitä sun tätä.. Työn alla vaikka mitä..

Ensin muistutan, että jos ajattelit osallistua pian tulevaan arvontaan, kannattaa äänestää mieluisinta arvontavoittoa oikealla olevassa kyselyssä. Kysely päättyy n. klo 14.00 sunnuntaina 4.9! Tällä hetkellä näyttäisi siltä että voittaja saa tossut omakseen. :)

Vielä parit tilaustossut on työn alla ja sen jälkeen käynnistyy mun tämän syksyn tossutehdas. Tossut on jo leikattuina odottamassa väreihin sopivia vuoria ja ompelua. Kokoja tulee 36-39/40. Näissähän se koko hieman elää, sillä kangas antaa jonkin verran periksi ja tossu muokkautuu jalkoihin sopivaksi. Joten jos ihastut tossuun kokoa 38, mutta jalkasi on normaali 39, voit melko huoletta ottaa yhtä pienemmän koon. Se voi alkuun tuntua hieman pinkeeltä, mutta venyy kyllä sen yhden koon. Tossutilauksia alan ottaa vastaan taas sitten, kun olen saanut ensin tämän urakan alta pois.


Muutakin pientä kivaa on tulossa shoppiin. Uusia materiaaleja on tilattuna ja mielessä vilkkuu jo vaikka mitä ideoita. Saa nähdä mihin kaikkeen aika sitten todellisuudessa riittää. :) Tässä vähän sneakpeakia nyt työn alla olevista.


Isla on tainnut saada vaikutteita mun jatkuvasta näpertelystä, kun haluaa jatkuvasti piirtää, maalata, askarrella, tai tehdä mitä vaan luovaa käsillään. Tällä hetkellä kirjomisen harjoittelu on kova sana. Isla harjoittelee sitä nyt useasti omin päin, kun mun kärsivällisyys ei riitä joka päivä neuvomaan joka piston paikkaa. Musta on hirveen kivaa kun se on yhtä innostunut tekemään kuin mä. Aina innoissaan kun ehdotan askartelua. Ja tykkää Niksukin, mutta kaksivuotiaalle kaikki on vielä hieman haastavampaa. :)


Multa loppui nämä ihanat kortit, joita laittelin aina paketteihin mukaan. Niitä ei enää ollut myöskään Despinalla myynnissä, joten alan varmaan itse piirustelemaan kiitoskortteja tästä eteenpäin. Ajatus on vasta harkinnan tasolla, mutta tuntuu hyvältä, ennen kuitenkin piirsin paljon. Olis kivaa taas vähän laajentaa tekemistä ompelusta muuallekin.


Lately i´ve been keeping busy with custom order slippers - but now after couple of pairs i will stop with the customs for a while. Then i start working on my small fall collection of slippers. I also have plenty of ideas of small cute things i want to do. You can see a sneak peak of something i´ve been working on above (2nd + 3rd pic). I´m also waiting for new materials to arrive. Can´t wait to use them for those ideas. I hope i have the time for everything! :)

Isla seems to be getting some influences from me, crafting and sewing all the time. That´s what she wants to do all the time as well. I think that´s really cute and cool. So usually now when i "work", she works as well - doing her own thing. She´s been rehearsing embroidery last days. And she is doing it all by herself, since i can´t be with her every day - advising every stitch. I love that she loves to create. Niila too likes to but it´s a bit more challenging for a two-year-old. :)

I´m planning on drawing all the thank you cards for my packages myself from this day forward. I ran out of these, and Despina didn´t have them on sale anymore, so i think it´s a good choice. Especially since i used to draw a lot and haven´t done it for a long time. Nice change to the constant sewing.

1 kommentti:

  1. Ompa mukava, jos Isla on perinyt sinulta innostuksen käsitöihin ja näpertelyyn. Tiedä minkälainen mestari hänestä vielä kehittyy äidin opeilla.
    Idearikasta syksynalkua sinulle.

    VastaaPoista