30 syyskuuta, 2011

Lattiatyynyt

Ajattelin vähän tuhota kangasvarastoa taas uusien tieltä ja tein meille jättityynyt olkkariin. Alunperin niiden piti olla pienemmät, bamburahien päälle istuvat, joissa voisi lepuuttaa jalkojaan, mutta näistä tulikin nyt sit ihan liian isot siihen tarkoitukseen. Vaan eipä haittaa, kivat ne on lattiallakin. Varsinkin lasten mielestä, jotka sai nyt taas uudet pomppu- ja löhöpaikat itselleen. :)

Taas sai olkkari väriä. Seuraavaksi sitten varmaan sohvatyynyille päälliset..
My plan was to make these medium size cushions on top of our bamboo hassocks - where it would be nice to put your feet on. Well.. These didn´t turn out so medium after all. But it´s just fine. They are fun in the floor as well. Our new giant floor pillows. Kids love them - a new place to jump and loll at. :)

So i got a little more color to our living room again. I think i might do some new covers to our sofa cushions next. Maybe..

12 kommenttia:

 1. voih, ihanan värikkäitä!

  VastaaPoista
 2. Ihania karkkivärejä ja hassut noi lilat sukkisjalat tuolla tyynyn alla :)

  VastaaPoista
 3. Voi vitsi, aivan upeat tyynyt!!!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat! :) Voi, kun itsekkin ehtisi tekemään enemmän kaikenlaisia juttuja! :))

  VastaaPoista
 5. Ihan herkut! Iloista viikonloppua :)

  VastaaPoista
 6. Ihanan pirteät! Loistava tuo kuva, jossa jalat pilkistää tyynyn alta. :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikki! :)
  Joo toi jalkakuva on hassu. Isla otti vauhtia ja hyppäs tyynyjen päälle kun ne oli päällekkäin. Sit se ylempi tyyny kimpauttikin Islan maahan ja pamahti tytön päälle. Yritin ottaa hypystä kuvaa, mutta siitä tulikin sit tällainen. :D

  VastaaPoista
 8. Hauskan näköisiä! upeat värit!

  VastaaPoista
 9. Mahtavat tyynyt! Upean värisiä kankaita olet löytänyt!

  VastaaPoista
 10. etin netistä lattiatyynyjä ja nää pomppas esiin. luulin et jostai nettikaupasta mut ei vaa itte tehyjä!huippu hienoja!:) ostitko erikseen jostai ton muotosia tyynyjä? Olis nii kiva itekki tehä ton tyyliset mut ei varmaa ompelutaidot riitä..

  VastaaPoista
 11. Heippa anonyymi. :) Nää on yllättävän helppo tehdä. Jos osaat ommella jotain perusjuttuja niin osaat tehdä nämä. Piirrät paperille sen kokoisen ympyrän minkä kokoisen tyynyn haluat ja jaat sen osiin + lisäät saumanvarat. Sitten vaan leikkaat palaset (tietty tuplana, ylä- ja alapuoli), ompelet palaset yhteen ja jätät täyttöaukon, jonka ompelet käsin kiinni. Täytteeksi käy mikä tahansa vanu, vaikka ikean halpistyynyjen sisus. ;) Itse käytin sohvan selkänojatyynyjen sisuksen näihin, kun halusin selkänojaan jättityynyt tilalle.

  P.s. Muistaakseni jossain Suuri Käsityö-lehdessä oli lattiatyynyihin ohjeet. Niissä ei ole tota välikappaletta mikä mulla on, mutta ne oli myös tosi hienot.

  VastaaPoista