04 syyskuuta, 2011

Riikinkukkoja kirjoille

Oon taas alkanut lukea kirjoja ja ne pari pahvista kirjanmerkkiä mitä mulla on, on aina jossain hukassa. Niinpä laitan sen irtokannen lärpykkeen aina siihen kohtaan mihin jään ja siitä tulee lopulta epäsiisti. Joka ilta mietin, että oispa nyt se kirjanmerkki ja siitä tuli mieleen tehdä riikinkukot. Näitä kun tuli tehtyä vaan kolme, niin en nyt ottanut näistä yhtään itselleni, vielä kun yhden laitoin mukaan äidin  synttärilahjapakettiin. Mutta suunnitelmissa on tehdä vielä lisää, erilaisia kyllä. Niistä sitten nappaan itsellenikin yhden. :)
Kaksi jäljellä olevaa riikinkukkoa laitan huomenna tänne.

Edit: Riikinkukot päivitetty shoppiin! :)Tein äidille myös olalla kulkevan pussukan, se kun on ollut jo jonkin aikaa toiveissa. :)


I´ve been reading again lately and every night before i fall asleep and put the book away, i wish i had a bookmark near me. I have couple of cardboard ones somewhere - but they are always missing. That´s how it came to my mind to make some pretty peacocks between the books. I have more ideas that i´m planning on doing as well. One of these i put inside my moms birthday present. I also made her a carry-along pouch that she has desired.

8 kommenttia:

 1. Aivan upeat riikinkukot!!!

  VastaaPoista
 2. HIENOJA riikinkukkoja.Aivan ihanan idean olet taas keksinyt.

  VastaaPoista
 3. Ihanat! Tosi kaunis idea ja toteutus!!!

  VastaaPoista
 4. Mielettömän ihania riikinkukkoja!

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania! Mahtava idea! Tee äkkiä itsellesikin yksi! :)

  VastaaPoista
 6. voih <3 enpäs ole tajunnutkaan, että noitakin voisi tehdä itse :D

  VastaaPoista
 7. Kiitos taas ihanat, kun ilahdutatte mua kivoilla kommenteillanne! :)

  VastaaPoista