04 syyskuuta, 2011

Sopisitko mun koekaniiniksi? =)

Oon nyt vähän kokeillut pienempiäkin tossumalleja ja tarvitsisin jonkun jolla on jalan numero 34, tai jonka (esim.) tyttärellä on jalan numero 34. Kyseessä on prototossut, eikä nämä ole ompelulaadultaan ihan sitä mitä myyntiin menevät tossut ovat. Postittaisin tossut sinulle veloituksetta, mutta vastapalvelukseksi tarvitsen tietoa siitä, kuinka hyvin tossut istuu jalkaan, onko lesti liian kapea/liian leveä, miltä nämä tuntuu jalassa ja kuinka hyvin istuu ym.. Mikäli eivät ole hyvät, mistä puristaa ja mitä pitäisi muuttaa. Toivon sopivan vakavaa ja kriittistä suhtautumista arviointiin, sillä mikäli koko ja istuvuus ym. on hyvä, teen niitä jatkossa myös myyntiin. Jos tossut eivät tunnu hyvältä, jatkan kaavan jalostusta (mikä on hieman haastavaa, koska mulla ei ole tuttuja kenellä olisi tämän kokoinen jalka). Haluan arvioinnin viikon kuluessa siitä, kun tossut ovat saapuneet perille.

Mikäli koet olevasi sopiva koekaniini, tai kaniäiti ;), niin laita mulle sähköpostia: novamelina@gmail.com. Kerro siinä testaatko tossut itse/kuka ne testaa.
Ethän tartu tähän pyyntöön, mikäli et ole todella valmis antamaan hyödyllistä palautetta siitä, miten parantaa tossujen istuvuutta, mikäli se ei ole hyvä! 

Toivottavasti löytyy joku ihana auttavainen ihminen sieltä. Ota rohkeasti yhteyttä! :)


Edit: Koekaniinin paikka on täytetty! :)

4 kommenttia:

 1. Heippa! Täällä lukijasi,joka harmittelee,ettei voi auttaa, mutta tossusi ovat aivan hurmaavat!!terveisin romulyyli-riitta.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Riitta! :) Sainkin tähän tehtävään jo sopivan apulaisen, mutta muista sitten osallistua arvontaan kun 15 000 menee rikki. Palkintona on toiveiden mukaisesti tossut. ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos taas kauniista sanoistasi.

  Innolla odottaen tossumallistoasi, kunpa sellaisia olisi ollut myös aikoinaan.

  VastaaPoista
 4. Mukavaa, että oot saanut jo koekaniinin! Törmäsin blogiisi tässä taannoin ja ajattelin jättää puumerkin. Aivan ihana blogi, tosi ihastuttavia juttuja!

  Mukavaa viikkoa, terkuin Liisa

  VastaaPoista