21 heinäkuuta, 2012

Wedding gift ♡

Eilen juhlittiin ystäväni aivan mahtavia häitä. Oli kyllä niin hauskaa, että posket on vieläkin kipeenä kaikesta nauramisesta. Ihana ilta. Onnea Heidi ja Ilkka! Ootte ihania! ♥♥♥♥♥♥


Tutustuin Heidiin joulumessuilla kun oltiin naapuripöydissä myymässä tuotteitamme. Nyt on myös ilmoilla meille yhteinen työhuone. Katsotaan miten käy, toivottavasti hyvin. Jee! :)
Mutta siis, kässäystävälle piti tietysti tehdä häälahja itse. Mulla oli parikin hauskaa ideaa, mutta loppujen lopuksi kaksi muuta osoittautui sen verran työläiksi, että päätin toteuttaa "Heidi-tyynyn" ja "Ilkka-tyynyn". Molemmilla on tyynyissään salaiset taskut, joihin voi aina välillä livauttaa rakkausviestin, shoppailurahaa, tai vaikka lupauksen niskahieronnasta. Ompelin vielä varuiksi tarrakiinnityksen taskun suulle, ettei viestit vaan pääse sieltä pakoon. :D

Ensin ajattelin kirjoa käsin kaikki yksityiskohdat, mutta päädyinkin tekemään sen vapaasti koneella. Oon tehnyt sitä vain pari kertaa aiemmin, mutta yllättävän helppoa kyllä. Ja aika hauska mun mielestä kun jälki on niin terävä.

Nyt vaan toivon kaikkea hyvää ja hirrrveeesti rakkautta vastanaineille! :)

Yesterday we were at my friends amazing wedding. We had SO much fun! My cheeks are still sour from all that laughing. What a perfect night!

I had couple of ideas what to do for their wedding gift but in the end these pillows, "Heidi" and "Ilkka" were most doable concerning my time limit. Both pillows have little secret pockets where they can leave each other secret love messages, shopping money or a promise of a massage, or what ever they can think about.

At first i was about to embroider all the details by hand, but then decided to try freehand it with my machine. Turned out pretty fun i think. Very sharp. I´ve only done it before maybe two times but it´s actually very easy.

Now i just wish all the best for the newlyweds and hope they enjoy their pillows... oh no, life together. ;D

10 kommenttia:

 1. Aivan hienot ja veikeät hahmotyynyt ja toivottavasti työhuonehommat onnistuu!

  VastaaPoista
 2. Aivan hienot ja veikeät hahmotyynyt ja toivottavasti työhuonehommat onnistuu!

  VastaaPoista
 3. Oi, aivan ihana lahjaidea ja niin kaunis toteutus! Ja työhuonekin, hieno juttu jos onnistuu :) Sellaisesta haaveilen itsekin.

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. niin ja peukut pystyssä työhuoneelle! vähänkö olis mahtavaa kun olis oma office ;)

   Poista
 5. Ihana idea! :D Toivon, että työhuonehommeli toteutuu. Kuulostaa kivalta!

  VastaaPoista
 6. Ihania blokkauksia on taas sadellut mun lomani aikana. Työhuone, wau. Unohdin vastata niistä pinneistä, mutta juu vaihtarit ois kiva juttu,mutta niitä pinnejä ei mulle tarvitse säästää,jos menneet tai menevät. Laittelen piakkoin sulle meiliä kunhan kerkeän.

  VastaaPoista