10 heinäkuuta, 2012

I ♥ Liberty! (+DIY)

Mulla on ihana pino pieniä Liberty of Londonin tilkkuja. Oon niitä nyt tuijotellut ja miettinyt mikä on niille oikea tarkoitus. Tehdäkkö nukeille vaatteita, vai pieniä rahapussukoita, vai jotain muuta? No, ehkä se pian selkenee. Sillä välin isken ne tänne teidänkin tuijoteltaviksi. ;)

Muuten, silloin kun postasin tästä, kertoi moni unohtaneensa ohjeen. Täällä on hyvä ohje kuinka solmia ranneke. Ohje on englanniksi, mutta kuvat on selkeet.

Tänään saimme supermahtavaa postia blogituttavalta. Siitä lisää pian. :)
I have the cutest pile of little fabric pieces by Liberty of London. I just LOVE their fabrics. I´ve been staring at them and wondering what would be the perfect use for them .Should i make clothes for dolls, little coin pouches, quilt them or do something else? Well, maybe it will figure out soon. In the mean time i´ll put them here so you can stare at them too. ;)

Btw, remember this? Here´s a good DIY for friendship bracelets. If you need something to do on your vacation. It´s in english, with pics.

Today we received fabulous mail from a blog acquaintance. I´ll tell you about that later. :)

7 kommenttia:

 1. Onpas kiva nippu kankaita!

  VastaaPoista
 2. mä tekisin tilkkumekon tytölle...

  VastaaPoista
 3. Kivannäkösiä kankaita ja kiitos ohjeesta, jos vaikka jossain välissä saisi verestettyä muistoja ja tehtyä tollasen :)

  VastaaPoista
 4. Ihania herkkukankaita! Mitähän keksit...

  Nuo rannekkeetkin näyttävät tosi kivoilta, kun niitä on useampi samassa ranteessa.

  VastaaPoista
 5. Ihan sellaista kehitysideaa, että valkoisella pohjalla nuo vaaleansiniset(?) linkit ei näy yhtään. En tiedä onkohan vain minun selaimessa ja oikeasti pitäisi näkyä erivärisenä joko tausta tai linkitykset. En useinkaan jaksa tekstiä lukea, kun puuttuu sanoja..

  VastaaPoista
 6. Onpa herkullisen väriset käsikorut!
  Kankaat ovat kyllä kauniita! Mielenkiinnolla odotan esittelyä mitä niistä on tullut :D

  VastaaPoista
 7. Tanja K: Niin on! :)

  glenni: Saapi nähdä.. Voi olla että tilkkumekko jää toteuttamatta kun edellistä tilkkumekkoa ei täällä olla käytetty vielä kertaakaan. :/

  Nuksu: Kantsi verestää, se on aika kivaa.

  Nonna: Katsotaan. ;) Noi rannekkeet on kyl aika kivoja. Mutta en tiiä oisko musta ihan tohon tuunaamiseen..

  Nelly: Kiitos kehitysideasta. On varmaan selaimesta kiinni. Mulla ne kyllä näkyy ihan selvästi, mutta laitan korvan taakse. Varmaan viimeistään syksyllä tekee mieli taas uudistaa värimaailmaa. :)

  Kahvikaneli: :)

  VastaaPoista