14 heinäkuuta, 2012

Ale-shoppailua ja muuta mukavaa

Eilisen perus Prismareissu muuttuikin Itäkeskus seikkailuksi kaverin kanssa, ja tietysti kaikkialla oli ale. Indiskasta löytyi kolme kaunista pöytäliinaa, mitkä oli pakko sieltä tietysti poistaa. En välttämättä niitä ajatellut pöydällä käyttää, mutta tämä yksi nyt ainakin päätyi siihen. Ihana! ♥

Jos muuten tykkäät Indiskan tuotteista ja itäkeskus ei ole hullun kaukana, niin siellä on nyt loppuunmyynti ja kaikista, myös ale-tuotteista saa 20% alennusta! Noi ihanat laatikot oli Tiimarin alesta -50%.H&M:n oli tullut ihania uusia printtejä lasten vaatteisiin ja Isla sai sitten muutaman ihanuuden sirkus henkisestä sarjasta. Pojille (ei vauvoille) ei taas ollut oikeen mitään hirveen kivaa. Tähkäpääkin on hillittömän painostuksen alla saanut yhden mekon ylleen, mutta vielä en oo kunnolla päässyt ompelemaan tytöille uusia vaatteita. Kankaatkin on kyllä esillä ja valittuina, odottamassa. ;)


Parvekkeella on löhöilynurkka siirtänyt taas paikkaansa, kun lapset halus majansa sinne pystyyn. Mä haaveilen, että joskus asun paikassa, missä pystyn rakentamaan aikuisillekin kotoisan majan pihalle. Vähänkö ois kivaa.. Ja jee! Mun tomaatit on alkaneet kasvaa. Yks päivä sieltä löytyi palleroita. =) 


 Sain naapurilta ison amppelin jossa oli pieni verenpisaran taimi. No, amppelihan mäjähti sieltä alas ja levisi totaalisesti. säästin sitten summamutikassa mitä sain pieneen ruukkuun ja nyt on sekin tehnyt yllättäen kauniita nuppuja.

Tän kuvan myötä toivottelen teille mukavaa viikonloppua! :)


Yesterday my plan was to go basic grocery shopping and ended up for a little adventure in Itäkeskus with my friend. Of course there was sales going on in almost every store and one of my favorites, Indiska had a final sale so all products are now -20%, also the ones that have reduced prizes. I got these three table cloths that i just love. My original plan was not necessarily use them as a table cloth, but this one i will. I just love it and think it´s gorgeous. Well, they all are.

I also got some clothes for Isla and Niila. H&M had new super cute circus themed clothes for girls and we had to have some of those. Rapunzel has also got a new dress on her. I have a pile of fabrics waiting for me to sew some new clothes for the dollies but i haven´t had the time yet.

Kids wanted their play hut in the balcony so i had to fix the order in there again. But it´s such a fun little hiding and lounging place for them now. I wish i lived somewhere where i could build a cozy hut for adults as well. How fun would that be!

Yayy!!! My tomatoes are growing!! =) And so is the beautiful flower i got from my neighbour, which almost already died when it fell of (it was initially hanging up). I saved what i could in that little pot and to my surprise it seems to like its life again. :)

Have a nice weekend my dear readers!

7 kommenttia:

 1. Voi Nova Melina sinun ahkeruutta. Olen ollut pari viikkoa poissa tietokoneen äärestä ja sinä olet ehtinyt taas tehdä vaikka mitä ihania kesäisiä juttuja! Ale löydöt tosi kivoja (pitääpä pistäytyä itiksessä), vaihtohommat alempana tosi hienoja, molemmat pipot sekä mekko ja tossut. Ihania pinnejä ja rannekkeita ja mitä muuta... Hienoja!

  VastaaPoista
 2. Islan nukke on kyllä ihan Islan näköinen :) Samanlaiset suuret kauniit silmät molemmilla.

  VastaaPoista
 3. Teillä on kaunista,niin iloisia värejä ja kotoista!

  VastaaPoista
 4. Värikkäitä ale-löytöjä - ihanaa!
  Tuo teidän partsi näyttää tosi viihtyisälle ja värikkäälle kans :) Iloiselle paikalle.

  VastaaPoista
 5. ihania löytöjä! mistä muuten tuo prinsessalinnateltta on ostettu? on vähän haeskeltu samantyylistä meidän tytölle synttärilahjaksi :)

  VastaaPoista
 6. Jenni: Mulla on ollut aika aktiivinen blogivaihe. :D Varmaan kun Mika on lomalla niin mullakin on enemmän omaa aikaa. Vaihto oli kyllä huippukiva juttu. :)

  Sude: :)

  Rimpsukaisa: Kiitos kauniista sanoistasi! Kiva kuulla. :)

  Peppi: Joo, hullaannuin aika lailla siellä alessa. ;) Parveke on kyllä ihan huippupaikka nyt kun saatiin siihen ne lasit.

  Elisa: Eikö! :) Mika taisi prinsessamajan ostaa BR leluista silloin kun Niksu oli vielä mahassa, eli reilut kolme vuotta sitten..

  VastaaPoista