07 heinäkuuta, 2012

Lilin ekat vaatteet

Tähkäpää pysyi Tähkäpäänä, mutta Pocahontas sai nimekseen Lili. Isla ei ollut kovin innoissaan alunperinkään inkkaritytön ruskeasta asusta, joten samalla kun ompelin tänään yhden hameen, ompelin myös Lilille pikaisesti uuden asun. Nyt kääntyy meidän nokat kohti mummilaa, jossa Lili pääsee esittelemään itsensä ekaa kertaa mummille. ;)Rapunzel got to keep her finnish name "Tähkäpää" but Pocahontas turned into Lili. Isla wasn´t so excited in the first place of the indian girls brown outfit so today when i sewed a dress for one little girl, i also made a quick outfit for Lili. Today she is about to introduce herself to our granny for the first time so she just was not allowed to wear brown. ;)

7 kommenttia:

 1. Oi, miten suloinen asu! Rusettikiinnitys onkin hyvää harjoitusta pienille sormille.

  VastaaPoista
 2. Saipas Lili kauniit uudet vaatteet:) Meillä tytöt nämä nähtyään patistivat minut hameiden ompelupuuhiin..

  VastaaPoista
 3. Kauniin asun teit! Ja pakko oli käydä kurkkaamassa nukkeja. Mukavan kokoisia ovat ja mahtavat hiukset. Melkein tekis mieli tilata :)

  VastaaPoista
 4. Ihana asu!

  Muksaa mummolareissua!

  VastaaPoista
 5. Mahtava setti! Pitäkäähän hyvä reissu :)

  VastaaPoista
 6. Ihanat vaatteet! Te saitte jo omanne. Meidän on vielä matkan päällä. Tai siis tyttären nukke... ;)

  VastaaPoista
 7. Henni: Kiitos! :) Niin mäkin ajattelin, että osassa pitää olla vähän näpertämistä. Lisää vaatteita on suunnittelun alla kun niin kovasti niitä kinutaan.

  Sunna: Kiitti! Mä voin arvata mitä sä siellä sitten nyt puuhailet. =)

  Peppi: Ne on kyllä niin ihania. Mä oon etenkin tähän Pocahontas nukkeen ihan lääpälläni. Löydän itseni tuijottelemassa sitä aina välillä (varmaan tosi normaalia...). ;D Et varmasti kadu jos päädyt tilaamaan.

  jarna: Kiitos! Kivaa oli. Ja mummikin tykkäsi Lilistä. :)

  Mun tekemä: Kiitti paljon! =)

  Noppastiina: Joo, meidän tuli tosi nopsaan. Toivottavasti tekin saatte pian omanne! Äiti voi sitten illalla ihastella nukkea kun tytär on ensin päivällä pitänyt siitä huolta. ;D
  P.s. Näille on super kivaa ommella vaatteita! Mukavaa vaihtelua, ja taas saa mielikuvitus laukata. :)

  VastaaPoista