04 heinäkuuta, 2012

Kaksi kaunotarta

Eilen kiljuttiin täällä riemusta, kun meidän kaksi uutta tyttöä saapui kotiin. Idean sain Sunnalta, joka on ommellut ihania vaatteita omien tyttöjensä nukeille ja esitellyt niitä blogissaan. Yllätyin näiden kauneudesta. Hiukset ovat valloittavat pehmeydessään ja nukkejen naamat niin niin kauniit. Lisäksi kun nuket on melko isoja, on niitä kiva kantaa ja hoitaa, lasten siis. ;)

Nyt sitten odotan laatuaikaani ompelukoneen parissa, jotta pääsen minäkin mekottamaan kaunottaria. Jee!

Täältä tein tilauksen ja nopeasti saapui. Meniköhän edes viikkoa.. Ja kotiovelle kannettiin!Yesterday there was some happy screaming in the air. These two gorgeous beauties arrived to live with us. Idea came from here. Sunna has sewed so cute clothes for their dolls that i lost my heart to those pics and had to have our own too. I was really surprised how beautiful the dolls are. So soft an enchanting hair and cutest features. And they are the perfect size as well. So fun to carry with and take care of, for the kids i mean. ;)

Now i can´t wait to get some quality time with my sewing machine. I wanna make some dresseeess...!

Here is where i ordered and the delivery was very fast and smooth. Straight to our front door.

6 kommenttia:

 1. Ovat kyllä kauniita :) Paljonko tuli postikuluja?

  VastaaPoista
 2. Nöpönenät! Mä jo odotan että saan tilata omalle tytölle (10kk) tommosen :) Menee kyllä hetki ennen kuin se päivä koittaa!

  VastaaPoista
 3. Tanttaralla: Niin on. :) Posteiksi kahdelle nukelle tuli vähän päälle 16 e.

  Rosa: Ne on niin söpöjä! Hei ihan hyvin voit tilaa jo nyt. Voit katsos itse leikkiä siihen saakka, että tyttö nukkejen perään alkaa ymmärtämään. Ja eikös ne yleensä siinä yhden vuoden jälkeenjo saa sen vauvanukke-innostuksen? Ainakin meillä. :)

  VastaaPoista
 4. Ihania! Minkä kokoisia nuo nuket ovat?

  VastaaPoista
 5. anonyymi: Eikö! :) Ne on n. 40 cm korkeita.

  VastaaPoista
 6. Oho! No aika isoja sitten, mikä on hyvä! Jotenkin noista kuvista tulee mieleen paljon pienemmät nuket.

  VastaaPoista